VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €8,95 2 ZONNEBRILLEN €16,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €6,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Blog - Cheapass Zonnebrillen

 • Op zoek naar een goede zonnebrillen website, waar moet je op letten?

  Zonnebrillen websites zijn er in alle soorten en maten tegenwoordig maar waar moet je nu precies op letten. Wat is een goede website en wat een minder goede. Lees snel verder voor de tips!

  Lees verder
 • De Duistere Kant Van De Zonnebril Glazen, Scared?

  Schrik niet, je kan gewoon slapen vannacht, dit zal geen horrorverhaal worden. De duistere kant van de zonnebril gaat gewoon over de soorten glazen van de zonnebril en hoe donker ze zijn. We hebben dit onderverdeeld in een aantal verschillende factoren. Lees snel verder en ontdek welke soort glazen ideaal is voor je bij welke situatie.

  Lees verder
 • De mooiste outdoor festivals van 2016 met je zonnebril

  Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met het inplannen van je festivalagenda. Tegenwoordig is het een komen en gaan van gezellige festivals maar waar wil je zijn en waar hoe je je keiharde Euro’s niet uit te geven? Hier komen ze, weer heerlijk op een rijtje voor jullie.

  Lees verder
 • Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste zonnebril van het land?

  We kennen allemaal nog wel het sprookje van Assepoester. Nu hebben wij natuurlijk geen pratende spiegel, dat zou raar zijn. Wat we wel hebben zijn de soorten zonnebrillen die je in 2016 de mooiste van het land maken. Gewoon omdat we graag ook op straat naar mooie dingen kijken.

  Lees verder
 • Hoe mannen hun mannelijkheid verliezen door de zonnebril

  De emancipatie is al een tijdje doorgeslagen. Of dit goed nieuws is mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Voor je portemonnee is het in iedergeval wel uitstekend nieuws. Je kan dus eenvoudig de zonnebrillencollectie van je lief gebruiken. Scheelt je toch weer een lieve duit. Maar of het nu verstandig is om de gehele collectie van je vriendinnetje te charteren?

  Lees verder
 • Hippe Zonnebrillen; wat is hip?

  Vroeger was alles beter, hoor je iemand wel eens mompelen. Ze hebben zelf ook wel door dat dit allang niet meer het geval is. En zeker niet als het om zonnebrillen gaat. Variëren kan je leren, en wij helpen je zo een beetje op weg. Want de keuze is reuze en nog belangrijker: wat is hip!?

  Lees verder
 • Heren Zonnebrillen, what’s new?

  Waar de veranderingen voor de heren op het gebied van zonnebrillen nog voorzichtig waren te noemen, komen ze in 2016 als een raceauto de hoek om scheuren. Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen in 2016 of ben je gewoon toe aan een sog momentje?  Here you go.

  Lees verder
 • Ronde B(r)illen

  Er was geen ontkomen meer aan. We hebben het misschien iets te lang uitgesteld, sorry daarvoor. Het woord waar heel de blog in het teken van staat is “rond”. Er blijkt dus een causaal verband te zijn tussen ronde billen en ronde brillen. We ondernemen een directe poging om de cirkel tussen de twee onderwerpen rond te maken.

  Lees verder
 • Wayfarer vs De Rest

   De titel zegt het al een beetje, voor veel mensen is de wayfarer nog steeds de onbetwiste nummer één op het gebied van zonnebrillen. Op zich wel logisch, de wayfarer is een echte allemansvriend en zal je tijdens veel outfits en feestjes dan ook braaf vergezellen. Braaf is inderdaad het goede woord, vaak kan het makkelijk ook hipper zonder meteen de clown van het terras te zijn.

  Lees verder
 • Trendy Zonnebrillen

  Wie bepaalt tegenwoordig of iets trendy is of niet is een persoonlijke keuze. Was het vroeger het meisje uit de klas die wekelijks met haar ouders een Café Latte ging drinken in Le Bon Marché in Paris, daar zijn het nu vooral de Fashion Bloggers en wereldsterren die het modebeeld bepalen.  Omdat het nog steeds om de persoonlijke keuze gaat of wie wat zegt belangrijk is willen we hier toch iets dieper op in gaan.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 45 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...