Cheapass Zonnebrillen Blog

 1. Winter zonnebrillen

  Winter Zonnebrillen

  Het lijkt wat vroeg om het over “Winter Zonnebrillen” te hebben, maar niets is minder waar.  Met deze ‘oude wijven zomer’ én de herfst nog voor de deur snappen we best dat het nog niet helemaal in je systeem zit om over de wintermode na te denken maar je kunt maar beter goed voorbereid zijn op de laatste trends.

  De kleuren van de kleding in de herfst en de winter zijn over het algemeen iets minder opgewekt dan dat deze in de lente en de zomer zijn. Hoe het precies komt mag Joost weten, maar één theorie is dat we ons aanpassen aan de kleuren uit de natuur om ons heen. De blaadjes aan de bomen worden bruin, de gezellige kleurige bloempjes trekken zich weer terug de grond in, en ook wij dragen over het algemeen, geen bloemenjurkjes en hemden meer. De wat ingetogener kleuren zoals bruin, donker rood en groen en grijs komen weer wat meer aan bod.  

  Je wintergarderobe ziet er totaal anders uit als je zomergarderobe. Doordat je tijdens de zonnige w

  Lees meer »
 2. Zonnebrillen trends van afgelopen jaar

  Zonnebrillen Trends 2017

  Tegenwoordig heeft elk zichzelf respecterend medium een lijst der lijsten van het afgelopen jaar. Nu hebben wij van Cheapass Zonnebrillen ontzettend veel respect voor ons zelf, dus je voelt hem al aankomen, wij hebben ook een lijstje. Wat waren de trends van het afgelopen jaar? En een kleine blik in onze glazen bol voor 2018.

  Of 2017 een leuk jaar was moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Wij hebben er met volle teugen van genoten. Waarom? Man, man, wat zijn er weer een aantal pareltjes, in de vorm van zonnebrillen, voorbij gekomen. We kunnen wel stellen dat de schroom is afgeworpen en dat het straatbeeld een stukje vrolijker is geworden door alle nieuwe innovatieve modellen zonnebrillen. Het model wayfarer is nog lang niet van de troon gestoten maar er is genoeg te kiezen. Laten we ze eens stap voor stap de grootste hitjes van 2017 behandelen.

  De trends op het gebied van zonnebril heren in 2017

  Lees meer »
 3. Karakters en zonnebrillen: je zult versteld staan!

  Zonnebrillen Karakters

  De top 7 voor je op een rijtje. Waarom een top 7? Omdat we er anders drie bij moesten liegen. Wat voor persoon je bent weet jij natuurlijk het allerbeste. Zonnebrillen zijn hier een mooie afspiegeling van.

  • De Festivaltijger

  Ben jij de persoon die aankomend jaar geen festival overslaat? Lees dan maar snel door. Bandjes kijken en in een tentje slapen is helemaal aan jou besteed. Je bent dus praktisch ingesteld want waarom teveel mee sjouwen als dat niet nodig is. Praktische mensen willen liever geen drie zonnebrillen meenemen. Één zonnebril die niet te snel het loodje legt in voldoende. De Zwarte Clubmaster blijft voor jou dus in 2018 gewoon je beste vriend.

  • Haantje de voorste

  Ben jij degene die de pot beheert tijdens het stappen? Of juist degene die vooraan wil staan tijdens het optreden van je favoriete bandje? Deze is voor jou: Je wilt graag g

  Lees meer »
 4. Heren Zonnebrillen, what’s new?

  Heren Zonnebril

  Waar de veranderingen voor de heren op het gebied van zonnebrillen nog voorzichtig waren te noemen, komen ze in 2018 als een raceauto de hoek om scheuren. Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen in 2018 of ben je gewoon toe aan een SOG momentje?  Here you go.

  Laten we de draad oppakken bij 2017. Daar zag je al een voorzichtige verschuiving plaatsvinden naar de ronde zonnebrillen. Waren het vroeger enkel wayfarers en pilotenbrillen die op de neus van de heren belanden. Daar zag je nu toch al een enkele durfal met een iets ronder model.

  Als we een kleine sprong maken naar de zomer van 2018 zul je zien dat de zonnebril heren meer en meer richting de ronde vormen gaat. Je hoeft niet te schrikken, zo groot als  de zonnebrillen bij de vrouwen zijn zullen ze niet worden. Het blijft een feit, zonnebrillen heren blijven zonnebrillen vóór heren. Voor sommige mannen is de ronde vorm al iet

  Lees meer »
 5. Gekleurde Zonnebrillen

  Gekleurde zonnebrillen

  De crisis is voorbij, dat stond in de krant en dan is het waar. Het leven mag weer gevierd worden en daar hoort nu eenmaal kleur bij, ook op het gebied van een dames zonnebril. Aardig als we zijn willen we jullie een beetje bij de hand nemen over het combineren van zonnebrillen en je flitsende outfits. Het hele kleurenpalet hangt tegenwoordig in het plaatselijke winkelcentrum en dan spreken we nog niets eens over het kleurenpalet in de online shops.

  Laten we eens voorzichtig een begin maken met het definiëren van de uitdagingen die de ruime keuze met zich meebrengt. Het allergrootste eerste wereldprobleem is natuurlijk een mismatch tussen je outfit en je zonnebril. Het kan de vorm van de zonnebril zijn maar nog veel belangrijker de kleur. Waar je vroeger nog weg kwam met één kleur zonnebril die je overal bij droeg, is dat nu

  Lees meer »
 6. Etiquette en zonnebrillen: hoe het wél moet!

  Etiquette Zonnebril

  Tegenwoordig wordt er nog weleens uit de hoogte over gedaan, totaal overbodig. Etiquette zijn niets anders dan sociale omgangsnormen. Zo hebben we afgesproken dat we onze grote boodschap op de W.C. doen en niet naast de nieuwe sofa van je moeder. Klinkt logisch en dat is het ook. Om vergissingen en boze mails van jullie moeder te voorkomen: de afspraak is ook dat je de grote boodschap niet naast de oude sofa van je moeder mag doen.

  Meestal zijn de etiquette van oudsher omgangsnormen en zijn ze niet meegegaan met de tijd. Zo’n 500 jaar geleden was er nog geen zonnebril dus heeft niemand zich hier mee beziggehouden. Vandaar dat wij een aantal situaties voor jullie op een rijtje zetten waarmee je te maken krijgt met de vraag: kan ik mijn mooie zonnebril ophouden of moet ik deze afzetten? De voorbeelden zijn een greep uit de dagelijkse avonturen waarin de mens zomaar kan belanden wel of niet gewenst.

  Bij j

  Lees meer »
 7. De Duistere Kant Van De Zonnebril, Scared?

  Duistere kant zonnebril

  Schrik niet, je kan gewoon slapen vannacht, dit zal geen horrorverhaal worden. De duistere kant van de zonnebril gaat gewoon over de soorten glazen van de zonnebril en hoe donker ze zijn. We hebben dit onderverdeeld in een aantal verschillende factoren. Lees snel verder en ontdek welke soort glazen ideaal is voor je bij welke situatie.

  Soorten Glazen UV bescherming Ideal voor Best verkochte modellen
  Bruine Zonnebrillen Glazen UV400 Categorie 3 Terrashangen en feestjes Pilotenbril
  Groene Zonnebrillen Glazen UV400 Categorie 3 Vissen Granny Smith
  Zonnebrillen met Spiegelglazen UV400 Categorie 3 Sporten
  Lees meer »
 8. Clubmaster Zonnebrillen

  Clubmaster Zonnebril

  Clubmasters, het woord bekt wel lekker maar waar staat het nou eigenlijk voor. Ga er maar eens lekker voor zitten want in deze blog proberen we een licht te werpen op het woord clubmaster zonnebril.

  Waar de term clubmaster precies vandaan komt is eenvoudig: het is de naam van een type zonnebril onder de paraplu van de wayfarer lijn. Maar waar het voor staat is een veel diepere vraag. In de loop der jaren is het een begrip geworden in zonnebrillenland. Menig creatieveling is met deze zonnebril  aan de haal gegaan. Hierdoor heeft deze zonnebril een status ontworpen waar je U tegen zegt.

  De clubmasters werden in de begin jaren het liefst gedragen door personen die zich graag een beetje buiten de massa plaatsten. Zeg maar de innovators en de kunstenaars van de maatschappij. Acteurs hebben een grote invloed gehad op het model clubmaster. Niet dat zij het model hebben

  Lees meer »
 9. Op zoek naar een goede zonnebrillen website, waar moet je op letten?

  Zonnebrillen Website

  Zonnebrillen websites zijn er in alle soorten en maten tegenwoordig maar waar moet je nu precies op letten? Wat is een goede website en wat een minder goede? Lees snel verder voor de tips!

  Het is niet per se moeilijk om een website uit de grond te stampen die zonnebrillen verkoopt, maar om een goede website de lucht in te krijgen is een ander verhaal. We zullen hieronder een aantal belangrijke punten op een rijtje zetten waar je op moet letten bij een zonnebril kopen.

  Het eerste waar je op moet letten als je op zoek bent naar een goede zonnebrillen website is natuurlijk de reviews. Zijn ze goedgekeurd door een betrouwbare keurmerkverstrekker? Zoja, wat is de score en hoe zijn de reactie’s van de mensen die al eerder een zonnebril hebben gekocht. Type anders gewoon eens de naam van de zonnebrillen webshop in. Wat voor berichten komen er tevoorschijn. Het spreekt voor zich dat als deze positief zijn dat d

  Lees meer »
 10. Goedkope Zonnebrillen

  De tijd dat goedkoop duurkoop is ligt ver achter ons inmiddels. Door de efficiëntie van de productiebedrijven van zonnebrillen hoeft een kwalitatief goede zonnebril niet meer duur te zijn. Het gestroomlijnde productieproces en de verbeterde techniek zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zonnebrillen is gegroeid terwijl de productieprijs is gedaald. Wat webshops daarna met de prijs doen is aan hen zelf. Wat wij met de prijs doen is inmiddels zo klaar als een klontje: veel zonnebrillen voor weinig geld.

  Het zal je misschien verbazen maar ook aan goedkope brillen wordt veel aandacht en vakmanschap besteedt. Een Cheapass Zonnebril gaat al snel door 40 paar handen heen. In sommige processen hebben de machines het overgenomen, echter om een kwalitatief goede bril te maken heb je toch echt het oog van de meester nodig. Door de precieze en verfijnde handelingen is het onmogelijk dit door machines of robots uit te laten voeren. De nieuwe clubmasters, wayfarers en ook pilotenbrillen moeten

  Lees meer »
Laden...