013-7620422
VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €9,95 2 ZONNEBRILLEN €18,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €7,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...

In Nederland kan het weer snel veranderen. Zo sta je in je bikini op het strand, terwijl je een week later toch liever weer een lentejas aan doet om het zomaar tien graden kouder geworden is. Als het zomer is, kan de zon hoog aan de hemel staan terwijl het toch maar 17 graden is. Je kunt er dan voor kiezen toch een lentejas aan te trekken. Welke zonnebril kies je dan? Alle seizoenen vragen om een andere jas en een andere bijhorende zonnebril. We hebben ons verdiept in welke zonnebril het best bij je jas past.

Lees snel verder
Gepost in Nieuws door Cheapass Zonnebrillen

Winter zonnebrillen

14-11-2017 11:41

Het lijkt wat vroeg om het over “Winter Zonnebrillen” te hebben, maar niets is minder waar. Met deze ‘oude wijven zomer’ én de herfst nog maar halverwege snappen we best dat het nog niet helemaal in je systeem zit om over de wintermode na te denken maar je kunt maar beter goed voorbereid zijn op de laatste trends.

Lees snel verder
Gepost in Nieuws door Stephan Zebregs

Tegenwoordig heeft elk zichzelf respecterend medium een lijst der lijsten van het afgelopen jaar. Nu hebben wij van Cheapass Zonnebrillen ontzettend veel respect voor ons zelf, dus je voelt hem al aankomen, wij hebben ook een lijstje. Wat waren de trends van het afgelopen jaar? En een kleine blik in onze glazen bol voor 2018.

Lees snel verder
Geplaatst door Stephan Zebregs

De top 7 voor je op een rijtje. Waarom een top 7? Omdat we er anders drie bij moesten liegen. Wat voor persoon je bent weet jij natuurlijk het allerbeste. Zonnebrillen zijn hier een mooie afspiegeling van.

Lees snel verder
Gepost in Nieuws door Stephan Zebregs

Waar de veranderingen voor de heren op het gebied van zonnebrillen nog voorzichtig waren te noemen, komen ze in 2018 als een raceauto de hoek om scheuren. Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen in 2018 of ben je gewoon toe aan een SOG momentje? Here you go.

Lees snel verder
Gepost in Nieuws door Stephan Zebregs

Gekleurde Zonnebrillen

10-04-2017 15:00

De crisis is voorbij, dat stond in de krant en dan is het waar. Het leven mag weer gevierd worden en daar hoort nu eenmaal kleur bij, ook op het gebied van zonnebrillen. Aardig als we zijn willen we jullie een beetje bij de hand nemen over het combineren van zonnebrillen en je flitsende outfits. Het hele kleurenpalet hangt tegenwoordig in het plaatselijke winkelcentrum en dan spreken we nog niets eens over het kleurenpalet in de online shops.

Lees snel verder
Geplaatst door Stephan Zebregs

Tegenwoordig wordt er nog weleens uit de hoogte over gedaan, totaal overbodig. Etiquette zijn niets anders dan sociale omgangsnormen. Zo hebben we afgesproken dat we onze grote boodschap op de W.C. doen en niet naast de nieuwe sofa van je moeder. Klinkt logisch en dat is het ook. Om vergissingen en boze mails van jullie moeder te voorkomen: de afspraak is ook dat je de grote boodschap niet naast de oude sofa van je moeder mag doen.

Lees snel verder
Geplaatst door Stephan Zebregs

Schrik niet, je kan gewoon slapen vannacht, dit zal geen horrorverhaal worden. De duistere kant van de zonnebril gaat gewoon over de soorten glazen van de zonnebril en hoe donker ze zijn. We hebben dit onderverdeeld in een aantal verschillende factoren. Lees snel verder en ontdek welke soort glazen ideaal is voor je bij welke situatie.

Lees snel verder
Gepost in Nieuws door Stephan Zebregs

Clubmaster Zonnebrillen

02-03-2017 11:54

Clubmasters, het woord bekt wel lekker maar waar staat het nou eigenlijk voor. Ga er maar eens lekker voor zitten want in deze blog proberen we een licht te werpen op het woord clubmaster.

Waar de term clubmaster precies vandaan komt is eenvoudig: het is de naam van een type zonnebril onder de paraplu van de wayfarer lijn. Maar waar het voor staat is een veel diepere vraag. In de loop der jaren is het een begrip geworden in zonnebrillenland. Menig creatieveling is met deze zonnebril  aan de haal gegaan. Hierdoor heeft deze zonnebril een status ontworpen waar je U tegen zegt.

Lees snel verder
Geplaatst door Stephan Zebregs

Zonnebrillen websites zijn er in alle soorten en maten tegenwoordig maar waar moet je nu precies op letten? Wat is een goede website en wat een minder goede? Lees snel verder voor de tips!

Het is niet per se moeilijk om een website uit de grond te stampen die zonnebrillen verkoopt, maar om een goede website de lucht in te krijgen is een ander verhaal. We zullen hieronder een aantal belangrijke punten op een rijtje zetten waar je op moet letten bij het zonnebrillen online kopen.

Lees snel verder
Geplaatst door Stephan Zebregs

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...