VEELGESTELDE VRAGEN

De verzendkosten per bestelling zijn €1,95. Geen fratsen door per bril verzendkosten te rekenen. Ongeacht het aantal zonnebrillen altijd €1,95 per bestelling. Ook voor onze Belgische vrienden.
De uitvinding van de eeuw wordt het brievenbusdoosje ook wel genoemd door onze CEO (red. Voor meer informatie over de beste man lees de over ons pagina). Door deze innovatie hoef je niet meer thuis te zijn als de medewerker van PostNL de door jou geliefde brillen komt bezorgen want ze passen door jouw brievenbus. Voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden.
De keuze is reuze! Wij van Cheapass Zonnebrillen bieden onze klanten meerdere betaalopties. iDeal is verreweg het meest populaire betaalmiddel in Nederland. Uiteraard kan je ook betalen via PayPal, creditcard en is het mogelijk om kosteloos achteraf te betalen via Billink. Speciaal voor onze Belgische gasten is MisterCash toegevoegd. Ook is het nog altijd mogelijk om voor een bankoverschrijving te kiezen. Let er bij een bankoverschrijving wel op dat we je bestelling pas kunnen versturen als we de overschrijving hebben ontvangen.
Het komt weinig voor dat een zonnebril bij aankomst defecten vertoont. Dit omdat we voor verzending alle brillen grondig controleren en ze stevig verpakt verzonden worden. Mocht het aantoonbaar het geval zijn dat je zonnebrillen defecten vertonen, dan zullen wij hierop gepaste service verlenen. Zorg er dan wel voor dat de zonnebril dan ongebruikt is en op het defect na in nieuwstaat verkeert. Wij treffen dan een passende maatregel om je weer volop van de zon te kunnen laten genieten met een zonnebril van Cheapass Zonnebrillen. Heb je binnen een maand na aankoop een defect aan je zonnebril? Dan lossen we dit ook nog voor je op!
Cheapass Zonnebrillen geeft haar klanten de mogelijkheid gekochte zonnebrillen zonder opgaaf van reden binnen 30 dagen na aankoop te retourneren. Let er wel op dat de zonnebrillen ongedragen en in de originele verpakking moeten worden geretourneerd. Wanneer we de zonnebrillen hebben ontvangen, boeken we het gehele aankoopbedrag terug. Voor meer informatie over het retourneren verwijzen we je graag door naar de pagina retouren.
Een kind kan de was doen" vandaar dat we ook kinderzonnebrillen verkopen. Kosten nog moeite zijn gespaard om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Wanneer je de zonnebrillen van je keuze hebt gevonden, voeg je deze toe aan je winkelmandje. Vervolgens kun je verder winkelen of eenvoudig afrekenen. Nog een bijkomend voordeel: je hoeft geen account aan te maken.
Jazeker! We leveren vrijwel overal ter wereld voor €1,95 per bestelling. Wil je een bestelling plaatsen vanuit een ander land dan Nederland of België? Ga dan naar www.cheapasssunglasses.com
Mocht je na het bestellen van een zonnebril (of meervoud daarvan) geen bevestigingsmail krijgen dan kun je gerust jouw spambox eens uitpluizen. Bon chance dat de e-mail daar is beland. Mocht je nu een grootverbruiker van Cheapass Zonnebrillen zijn dan kun je overwegen om onze orderbevestigings-e-mail als "primair" in te stellen in je mailbox. Dat scheelt een hoop uitzoekerij.
Nee. Als je op een website een kortingscode voor Cheapass Zonnebrillen tegenkomt is deze niet echt.
Mocht je vraag / opmerking / klacht er niet bij staan dan vernemen wij deze graag via het contactformulier. Wij antwoorden dagelijks alle e-mails. Voor vragen zijn we ook telefonisch bereikbaar en kun je bellen met het mooiste meisje van Cheapass Zonnebrillen op +31 (0)13 7620422 op werkdagen van 10:00 tot 17:30.
Laden...