Clubmaster

Clubmaster Zonnebrillen

Clubmaster zonnebril collectie 2021 presenteren we nu vol trots! Ben je het ook beu een muurbloempje te zijn, dat snappen wij heel goed. Met deze collectie goedkope clubmaster zonnebrillen maak je jouw outfit net zo af als de bekende kers op de appelmoes. Alleen zijn deze clubmasters geen dikmakers, iets wat die appelmoes wel is. De Clubmaster zonnebrillen zijn zo eigenzinnig te noemen als de transformatie van een rups naar een vlinder. Een zonnebril voor de artistiekelingen onder ons. Waar dit model groot is gemaakt door de kunstenaars en de acteurs, zo zijn het nu de dance liefhebbers die deze Clubmaster met open armen hebben omarmt. Alle Clubmasters kosten slechts €9,95 en da’s niet toevallig, da's Cheapass!

☼ BENUT ONZE STAPELKORTING ☼ | 1 zonnebril €9,95 | 2 zonnebrillen €18,- | elke volgende zonnebril €7,- | Meer uitleg op deze pagina.

Items 1 tot 24 van 33

Van hoog naar laag sorteren
 1. Havana Club
  € 14,95
 2. Freddy
  € 9,95
 3. Club Silver
  € 9,95
 4. The Upper Club
  € 14,95
 5. Johnny Bravo
  € 4,95
 6. Vogue
  € 4,95
 7. De Mastodont
  € 4,95
 8. Wild Strawberry
  € 4,95
 9. Blacky Comfort
  € 4,95
 10. Clubmaster Metal
  € 14,95
 11. Nigiri Maki
  € 4,95
 12. Blueberry Maki
  € 4,95
 13. Inari Maki
  € 4,95
 14. Dark Chocolate
  € 9,95

Items 1 tot 24 van 33

Van hoog naar laag sorteren

Clubmaster zonnebrillen zijn simpelweg niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Waarom zou je dat ook willen trouwens. De naam clubmaster zegt het al: je bent simpelweg de koning van de discotheek. Je zou een empirisch onderzoek los kunnen laten op de vraag “Willen we meer of minder koningen van de discotheek” maar het antwoord staat natuurlijk al vast. Daar hoeft geen SPSS aan te pas te komen. En eerlijk is eerlijk, de clubmaster heeft daar een grote rol in gespeeld. Het klinkt misschien allemaal te mooi om waar te zijn maar eenmaal een clubmaster op je neus voel je dat er iets gebeurt in je. Je krijgt vertrouwen in jezelf, je danst als Mick Jagger en dat allemaal door de clubmaster. Het lijkt er soms op alsof we warme broodjes verkopen zo hard vliegen de clubmasters hier over de balie. We doen elk jaar ons uiterste best de lekkerste selectie clubmasters voor je te selecteren en online te houden. Of je nu houdt van clubmaster zonnebrillen met of zonder spiegelglazen, we have got you covered. Elk jaar doet onze ontwerper zijn uiterste best om jullie rond te laten lopen met de hipste goedkope clubmasters van Nederland en België. Wat zeggen we? Ter wereld! Of je nu op zoek bent naar een basic zwarte clubmaster of juist een clubmaster zonnebril zo uit de modebladen... Je bent bij Cheapass Zonnebrillen aan het enige juiste adres. Met altijd meer dan 25+ goedkope clubmasters in de collectie zul je balen dat je van onze Lieve Heer maar één neus hebt gekregen.