Kunststof
Metaal & Kunststof
100% gerecycled polyester, rPCTG
Blauw
Geel
Grijs
Groen
Multicolor
Rood
Roze
Transparant
Wit
Zilver
Zwart (glanzend)
Zwart (mat)
Normaal
Zacht gekleurd transparant
Gespiegeld
Normaal, 100% gerecycled rPMMA-L
Gespiegeld, 100% gerecycled rPMMA-L
13.5
14
14.5
15
16.5
4
4.5
5
5.5
6
6.5
100% UV-bescherming, categorie 3
100% UV-bescherming, categorie 2
100% UV-bescherming, categorie 1
Heren & Dames
Heren

56 products

Sport zonnebril

Sporten zonder zonnebril? Onverstandig. Aangezien we jullie als klant hoog inschatten nemen we aan dat je dus zo verstandig bent om tijdens het sporten de uv-stralen buiten de deur te houden. Smeer je goed in en zet een bril op je neus. Een toffe zonnebril natuurlijk. Maar eerst even over dat sporten. 

Sporten doen we om er appetijtelijk uit te zien. Wie zegt dat ‘ie het fijn vindt om in de natuur een workout te doen, rond te rennen of te fietsen, vertelt een broodje aap verhaal. Kom op zeg; vijftig keer squaten en minutenlang de plank volhouden doe je niet voor je lol. Tien kilometer rennen klinkt ook al zo ver en die gasten die een marathon lopen zijn niet wijs. Om over een rondje fietsen rond het IJsselmeer maar te zwijgen. Het blijft een rondje hè. Kun je net zo goed blijven waar je bent, bereik je hetzelfde. 

Kijk, dat is de ene kant van het verhaal. De andere kant is dat sporten behoorlijk verslavend kan werken, dat je er gezond bij blijft en het lijf een beetje in shape houdt. Van overdrijven is nog nooit iemand fitter geworden. Dus doe waar je je goed bij voelt en kom van die bank af. Tot zover dit sport-pleidooi.

☼ BENUT ONZE VRIENDENKORTING ☼ | 2 zonnebrillen 5% korting | 3 zonnebrillen 7,5% korting | 4 zonnebrillen 10% korting | 5 zonnebrillen 12,5% korting | 6 of meer zonnebrillen 15% korting.

Laden...
Nieuw
Pontificaal Blauwe Spiegelglazen
As low as As low as
Nieuw
Pontificaal Rode Spiegelglazen
As low as As low as
Nieuw
Pontificaal Groene Spiegelglazen
As low as As low as
Nieuw
Messerschmitt
As low as As low as
Nieuw
Knietje
As low as As low as
Pomegranate
As low as As low as
De Pink
As low as As low as
Horny Hortensia
As low as As low as
Slangenkuil
As low as As low as
Klabatser
As low as As low as
Convenient Truth
As low as As low as
The man with the child in his eyes
As low as As low as
The Pink Panther
As low as As low as
FC de Krachtpatsers
As low as As low as
Klokhuis
As low as As low as
Albufeira
As low as As low as
Crohn Juweel
As low as As low as
Jetser
As low as As low as
Hier had ook uw boodschap kunnen staan
As low as As low as
Hot Wheels
As low as As low as
Bril Smurf
As low as As low as
Blikje Cola
As low as As low as
Inbreker
As low as As low as
Ice
As low as As low as

Sport zonnebril heren

Voordat we te belerend of zoetsappig bezig gaan, knallen we er hier dan maar in met de meest gewaagde sport zonnebril die je maar bedenken kunt. De discodel. Alleen daarom zou je al een mountainbike aanschaffen. Of zo’n lekker carbonfietsje. Helemaal de blits. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen… om in Mart Smeets sporttermen te blijven. Heren, heren! Met een zonnebril op je kop treft je nog een flinke portie sportiviteit, zelfs als je met een net even wat te zwaar lijf op die lichte racefiets aan het rondtrappen bent. Gewoon doorgaan! 

Sport zonnebril dames

Voor de dames kunnen we een gelijkluidend verhaal oplepelen, met dat verschil dat de bril toch echt bij de outfit moet passen. Mannen willen nog wel eens als een soort kermisattractie tevoorschijn komen met reflecterende shirtjes en oude broekjes, met kapotte compressiekousen en een haarband à la jaren zeventig. Vrouwen weten wel hoe ze hun sport moeten beoefenen. Namelijk stijlvol. De kleuren kloppen, het setje is verbluffend qua kleurencombinatie. Bijvoorbeeld in sjiek mosgroen. Klopt als een bus, zeker als ze daar de Noordse combinatie bij draagt. Die rode dan hè, want dat is de complementaire kleur van groen. En als ze gaat voor de blauwe? Dan heeft ze oranje sokken aan. Precies; ook complementair. Vult elkaar geweldig aan, biedt harmonie en sport verrukkelijk. 

Polaroid sport zonnebril

Wil je jezelf goed beschermen tegen de lage zon of schittering van de zon op bijvoorbeeld het water dan kies je voor een polaroid exemplaar met die extra filter die dat tegenhoudt. Daardoor blijf je goed en helder zien. Wel zo belangrijk als je tijdens het rennen of fietsen de juiste route moet volgen. En wat dacht je van de kreet: paaltje! Niet over het hoofd zien hè. 

Sport zonnebril kopen bij Cheapasszonnebrillen.nl

Ga je voor die zonnebril die niet alleen doet wat ‘ie moet doen, maar ook nog een spectaculaire en sportieve look biedt, dan kom je toch echt bij Cheapasszonnebrillen.nl uit. Vinden wij wel zo gezellig en daarom is het geen gek idee om er twee te nemen. Je kon toch al niet kiezen, nou dan. En dat scheelt een paar duiten hoor. Geen twee voor de prijs van één, dat slaat nergens op, maar wel een tweede voor vele euro’s minder en als je dan nog twijfelt dan kost de derde echt geen drol meer. Dat bedoelen we dus. 

Laden...