100% gerecycled polyester, rPC
Kunststof
Metaal
Metaal & Kunststof
100% gerecycled polyester, rPCTG
Beige
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Multicolor
Oranje
Paars
Rood
Roze
Wit
Zilver
Zwart (glanzend)
Normaal
Gespiegeld
Normaal, 100% gerecycled rPMMA-L
Zacht gekleurd transparant, 100% gerecycled rPMMA-L
Gespiegeld, 100% gerecycled rPMMA-L
13
13.5
14
14.5
15
15.5
3.5
4
4.5
5
5.5
6
100% UV-bescherming, categorie 3
100% UV-bescherming, categorie 2
100% UV-bescherming, categorie 1
Heren & Dames
Dames

96 products

Cateye Zonnebrillen

Of je nou een crazy cat lady bent of meer een hondenmens, iedereen wil toch zo’n kittige cateye zonnebril op haar (of zijn) neus! Met de cateye zonnebril, die ook wel vlinderbril genoemd wordt creëer je direct die uiterst sexy bibliothecaresse stijl en laat je je innerlijke Marilyn Monroe vrij. Wie wil dat nou niet? Met trots presenteren wij hier een bomvolle pagina met de nieuwste cat eye trends in zonnebrillenland. Of je nu door het leven wilt gaan als een snoezig type of als een ongeremde tijger, wij staan niemand in de weg!

☼ BENUT ONZE STAPELKORTING ☼ | 1 zonnebril €10,95 | 2 zonnebrillen €20,- | elke volgende zonnebril €8,- | Meer uitleg op deze pagina.

Laden...
Chunky Frogstyle
As low as As low as
ECO label
Nieuw
Summer Rain Havana
As low as As low as
Bril Smurf
As low as As low as
Blikje Cola
As low as As low as
Inbreker
As low as As low as
ECO label
Paris Pink
As low as As low as
Gelikt
As low as As low as
Gamblers Be Like
As low as As low as
ECO label
Diamond Cateye Pink
As low as As low as
Een Beetje Verliefd
As low as As low as
Lippenstift
As low as As low as
Vlammetjes
As low as As low as
Lammetje
As low as As low as
AI
As low as As low as
Oogverblindend
As low as As low as
ECO label
Meer Roze
As low as As low as
ECO label
Bakplaat
As low as As low as
ECO label
Eat Me
As low as As low as
ECO label
Polymorfe Papaya
As low as As low as
ECO label
Roze Koek
As low as As low as
ECO label
Influencer Influenza
As low as As low as
ECO label
Fondue Fun
As low as As low as
ECO label
Der Gummi
As low as As low as
ECO label
Fashion Bordeaux
As low as As low as

Cateye

In Hollywood (en Hilversum) zijn er flink wat oudere sterren die besluiten de hele boel zo strak te laten trekken, dat hun ogen een beetje op kattenogen gaan lijken. Er zijn zelfs bijzondere exemplaren die zich helemaal laten ombouwen tot een katachtige, inclusief snorharen! Nou begrijpen we die drang op zich wel, want niets zo sexy, smeulend en schattig als een paar prachtige kattenogen die zo verliefd knijpend naar je staren vanaf je schoot. Maar dan wel bij katten. Wil je dan toch die sexy look creëren? Kies dan liever voor de goedkope cateye zonnebrillen van Cheapass Zonnebrillen. Scheelt een flinke duit. 

Cateye zonnebril

Als we het hebben over de ultieme retro zonnebril dan hebben we het natuurlijk over de Cateye zonnebril. Net als veel andere modellen zag de cateye zonnebril het levenslicht in de jaren vijftig. De vlinderbril werd populair door klassieke schoonheden als Marilyn Monroe en Audrey Hepburn en heeft daardoor altijd nog die fijne vintage feel, maar staat ook gelijk aan stijl en klasse. Door de elegante vorm van de cateye zonnebril is het ook een van de meest sexy modellen. In onze collectie cateye zonnebrillen vind je een grote variatie aan designs. Van de klassieke oversized donkere cateye bril tot de extravagante cateye bril. Eigenlijk zou de cateye zonnebril met een disclaimer verzonden moeten worden. Want wij van Cheapass Zonnebrillen kunnen natuurlijk niet verantwoordelijk worden gehouden voor de effecten van deze sexy sunglasses. Als jij dus een horde mannen of vrouwen achter je aan krijgt tijdens het dragen van de cateye zonnebril dan is dat mooi je eigen probleem. Lawyered!

Cateye zonnebril dames

Een dame met een cateye zonnebril is niet voor de poes! Vrouwen die deze stijl kiezen zijn vaak extravagant en weten precies wat ze wel en vooral niet willen. Types waar je niet omheen kunt dus. Geen katjes die je zonder handschoenen aan moet pakken. Want dat kan je wel eens lelijke schrammen opleveren. Nee, zeer zeker geen kattenpis, deze hippe cateye zonnebrillen. Maar ook als jij het type bent dat de kat liever eerst uit de boom kijkt, een tikkie schuw zeg maar, zijn de cateye zonnebrillen juist perfect. Vooral de grotere exemplaren verbergen je gezicht zodat je lekker incognito kunt zijn. Of je nou poeslief ben of toch een beetje een kattenkop; met een cateye zonnebril heb je echt een eyecatcher op je snuit. Helemaal als je kiest voor een zonnebril zo sexy als je ze op deze pagina vindt. Nou zijn wij van Cheapass Zonnebrillen de moeilijkste niet en willen we zeker geen kat en muis spelletje met je spelen. Wij ontwerpen onze beauty’s niet voor de kat z’n viool en willen dus graag dat zoveel mogelijk mensen van onze goedkope zonnebrillen kunnen genieten. Maak daarom samen met je vriendinnen gewoon gebruik van die verleidelijke vriendenkorting als je de ene na de andere zonnebril in je kruiwagen gooit. De mannen zullen ongetwijfeld voor jullie in katzwijm liggen. Kat in t bakkie dus, om het maar even zo te zeggen. Je hoeft bovendien ook niet bang te zijn om een kat in de zak te kopen. Want al onze cateye zonnebrillen zijn stuk voor stuk poezelig mooi. 

Cateye zonnebril heren

Hoewel we bij Cheapass Zonnebrillen erg ruimdenkend zijn zullen we in dit geval niet om de hete brij heen draaien. Doorgaans zie je de cateye zonnebril met name op vrouwelijke neuzen. De cateye of vlinderbril verzacht door zijn vorm je trekken en dat is nou eenmaal niet iets waar de gemiddelde man naar zoekt in een zonnebril. Maar goed, bestaat de gemiddelde man anno 2023 nog wel? Heeft hij überhaupt ooit bestaan? Wie zal het zeggen. Dus als jij daar zin in hebt, shop je dan helemaal suf en gooi je kruiwagen vol met cateye zonnebrillen, voor jezelf, je vrienden, broers, vader, opa, buurman. Alle mannen aan de cateye zonnebril! Als Elton John het kan, dan kan jij het ook. 

Cateye zonnebril kopen bij Cheapasszonnebrillen.nl

Je kunt natuurlijk tussen de bejaarden met rollators, voetje voor voetje over een willekeurige markt schuifelen op jacht naar een goedkope cateye zonnebril, maar waarom zou je dat in vredesnaam doen als je bij Cheapass Zonnebrillen heel eenvoudig een goedkope cateye zonnebril op de kop kunt tikken. Gewoon vanuit je luie stoel, bank, bed of zelfs vanaf de plee als je Insta of Vinted hebt uitgespeeld. Wanneer je een cateye zonnebril aanschaft bij Cheapass Zonnebrillen hoef je bovendien niet eens thuis te zijn om je zonnebril aan te nemen, want hij past gewoon door de brievenbus. Is er een probleem dan kun je bovendien altijd contact opnemen met de lieve mensen van onze klantenservice.

Wil je je zonnebrillencollectie nog wat verder uitbreiden? Kijk dan ook eens bij onze andere zonnebrillen zoals de pilotenbrillen, wayfarer zonnebrillen, clubmaster zonnebrillen, zonnebrillen met spiegelglazen, ronde zonnebrillen en festival zonnebrillen. Ben je chaotische, vergeetachtig of een tikkie onhandig? Doe er dan direct een van onze brillenkoordjes bij. 

Koop je meerdere zonnebrillen tegelijk dan wordt zonnebrillen online kopen nog goedkoper! Je kunt dan namelijk gebruik maken van onze vriendelijke vriendenkorting; 1 zonnebril voor €10,95, 2 zonnebrillen voor €20 en voor elke volgende mooie zonnebril betaal je slechts €8,-. Hier hoef je verder helemaal niks voor te doen, want de korting wordt automatisch verrekend bij de kassa. Of profiteer van de pareltjes van zonnebrillen uit onze Cheap Cheap collectie. Voor welke cateye zonnebril jij ook kiest, Cheapass Zonnebrillen wenst je veel zonnige dagen toe!

Laden...