Kruiwagen

Festival brillen

Festival Zonnebrillen

Het zal je misschien niet verrassen, maar bij Cheapass Zonnebrillen houden we wel van een feestje. We mogen dan ook graag een dansje wagen (of stug bier drinken) op een leuk festival. Het enige wat we niet zo leuk vinden is het prijskaartje dat aan zo’n festival feestje hangt. Heb je een ticket, hou je helemaal geen geld meer over voor goede festival zonnebrillen! Geen paniek, want onze festival zonnebrillen zijn precies zoals je van ons verwacht; een beetje maf, volledig over the top, maar altijd lekker goedkoop. Willen je maten of meiden ook goedkope festival zonnebrillen maak dan een gezamenlijke bestelling voor een dikke korting. Kun je toch weer een veel te duur pilsje of bakkie friet/patat kopen op het festival. Have fun met het bestellen van je festival zonnebrillen.

☼ BENUT ONZE STAPELKORTING ☼ | 1 zonnebril €10,95 | 2 zonnebrillen €20,- | elke volgende zonnebril €8,- | Meer uitleg op deze pagina.

Items 1 tot 533 van 533

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ice
  Nieuw
  Ice
  € 15,95
 2. Haring met Slagroom
  Nieuw
 3. Geranium
  Nieuw
  Geranium
  € 15,95
 4. Perfect Beach
  Nieuw
  Perfect Beach
  € 15,95
 5. Le Citron Vert
  NieuwECO
  Le Citron Vert
  € 10,95
 6. Schoppen Aas
  € 10,95
 7. Freddy
  € 15,95
 8. De Toerist
  € 15,95
 9. Ibiza SIlver
  € 10,95
 10. Bezig Bijtje
  € 10,95
 11. Jonny Bravo
  € 10,95
 12. China Forest
  € 15,95
 13. Karnemelk
  € 15,95
 14. De Ijsvogel
  € 15,95
 15. Pretcilinders
  € 15,95
 16. Centrifuge
  € 15,95
 17. BBQ
  € 10,95
 18. Kitten Love
  € 10,95

Items 1 tot 533 van 533

Van hoog naar laag sorteren

Festival zonnebril

Festival zonnebrillen zijn tegenwoordig een categorie op zich. Waar je op een doordeweekse dag vaak wat sociaal wenselijk gedrag moet vertonen omdat je anders weer uit je studiegroepje wordt gezet of omdat je baas anders geen toekomst meer in je ziet, kun je op een festival heerlijk shinen met je nieuwe festival zonnebrillen. Niets is te dol op zo’n lekker lang weekend. Dansjes maken en biertjes proeven. We kunnen maar beter gewoon eerlijk tegen jullie zijn: dit jaar hebben we echt alles uit de kast getrokken om jullie, in ieder geval op het gebied van de festival zonnebrillen, er mooier te laten uitzien dan de luitjes van het tentje naast jullie. Ben jij het type dat valt onder de categorie “The bigger the better” of toch meer de pragmatische die gaat voor comfort? We hebben alle smaken festival zonnebrillen! Laat je absoluut niet tegen houden door de muurbloempjes om je heen. Vooralsnog is er nog geen bewijs dat je nog een keer mag terug komen op deze aarde dus “pakken wat je pakken kan” als je het ons vraagt. Hoe je die zin invult, daar gaan wij niet over. Wij gaan alleen over de festival zonnebrillen en daar hebben we nog net geen dagtaak aan. Voel je vooral niet schuldig, anders hadden we ons toch maar verveeld. We gaan er vanuit dat jullie slim genoeg zijn maar hier komt toch nog even een gratissss tip: verzamel zo veel mogelijk festivalgangers bij elkaar en bestel je festival zonnebrillen samen. Scheelt een berg geld en dat is ook wel een keer lekker! Have fun!

Festival zonnebril heren

De moderne man gaat goed voorbereid naar een festival. Dat wil zeggen dat zijn festival outfit tot in de puntjes voor elkaar is.  Op een feestje mag je bovendien best voor een beetje extra gaan. Zo vinden wij de festival zonnebril voor heren genaamd de Klasbak echt, nou ja, een klasbak! Maar ook met de retro festival zonnebril Goene Zure Mat kun je prima een dansje wagen. We hebben ook nog een Aanrader. Het lastige van zo’n festival is alleen dat je vaak de eerste nacht al helemaal tot het gaatje gaat en dan nog twee nachten voor de boeg hebt, terwijl je eigenlijk al knetterbrak bent en er uitziet als een uitgewoonde pandabeer. Hebben we iets voor joh; ga je gewoon lekker met je bakkes in de Mobiele Serre zitten. Ziet niemand er iets van. 

Festival zonnebril dames

Een festival is meer dan alleen een plek waar je heengaat om te dansen en naar muziek te luisteren. Het voelt soms een beetje als een uitstapje naar een andere planeet waar je de meest bizarre dingen te zien krijgt. Ook is de sfeer meestal zo relaxt dat je zomaar ineens met een wildvreemde op een opblaasbare eenhoorn middenin een meer terecht kunt komen. True story! Bij zo’n buitenaardse ervaring horen ook buitengewone festival zonnebrillen voor dames. Gelukkig hebben we daar een enorme collectie van. Zo doet de goedkope festival zonnebril Crème de la crème het goed op dit soort feestjes. Waar is dat feestje? Euh, nou dat hangt ervan waar je een kaartje voor gekocht hebt. 

Goedkope festival zonnebril kopen

Zo’n festival loopt nogal in de papieren. Het kaartje kost je een groot deel van je maandloon en dan moet je daar ook nog de hoofdprijs betalen voor drank en eten. Besparen doe je eenvoudig met een goedkope festival zonnebril van Cheapass zonnebrillen. De kans is toch groot dat hij uiteindelijk ergens vertrapt in de blubber terecht komt. Koop er daarom gelijk meerdere, zodat je een voorraadje hebt.

Festival zonnebril kopen bij Cheapasszonnebrillen.nl

Wil jij het aankomende festivalseizoen helemaal uit je stekker gaan met een goedkope festival zonnebril op je neus? Dan bestel je er eenvoudig eentje bij Cheapass Zonnebrillen. Gewoon vanuit je luie stoel, bank, bed of zelfs vanaf de plee als je Dumpert of Insta hebt uitgespeeld. Wanneer je een festival zonnebril aanschaft bij Cheapass Zonnebrillen hoef je bovendien niet eens thuis te zijn om je zonnebril aan te nemen, want hij past gewoon door de brievenbus. Is er een probleem dan kun je bovendien altijd contact opnemen met de lieve mensen van onze klantenservice.

Wil je je zonnebrillencollectie nog wat verder uitbreiden? Kijk dan ook eens bij onze andere zonnebrillen zoals de wayfarer zonnebrillen, piloten zonnebrillen, zonnebrillen met spiegelglazen, ronde zonnebrillen en clubmaster zonnebrillen. Ben je chaotische, vergeetachtig of een tikkie onhandig? Doe er dan direct een van onze brillenkoordjes bij. 

Koop je meerdere zonnebrillen tegelijk dan wordt zonnebrillen online kopen nog goedkoper! Je kunt dan namelijk gebruik maken van onze vriendelijke vriendenkorting; 1 zonnebril voor €10,95, 2 zonnebrillen voor €20 en voor elke volgende mooie zonnebril betaal je slechts €8,-. Hier hoef je verder helemaal niks voor te doen, want de korting wordt automatisch verrekend bij de kassa. Of profiteer van de pareltjes van zonnebrillen uit onze Cheap Cheap collectie. Voor welke festival zonnebril jij ook kiest, Cheapass Zonnebrillen wenst je een zonovergoten festival toe.