Wayfarer

Wayfarer Zonnebrillen

Wayfarer zonnebrillen zijn net zo onmisbaar in je fashion collectie als een geodriehoek tijdens de wiskundelessen. Onze goedkope wayfarer zonnebrillen zijn ruim vertegenwoordigd in de collectie van Cheapass Zonnebrillen. Of je nu op zoek bent naar dames of heren wayfarers de gehele collectie wayfarer zonnebrillen 2021 vind je hier. We hebben dit jaar extra aandacht besteed aan wayfarers met two-tone monturen en wayfarer zonnebrillen met spiegelglazen. Mocht je dit allemaal lariekoek vinden, ook voor de klassiekers onder de wayfarers zit je hier goed. Onze collectie wayfarer zonnebrillen groeit zo hard als een zijderupsje en dat is potdomme net zo hard als Max Verstappen zijn bolide naar de grote prijs van Spanje stuurde. Have fun met het uitkiezen van je nieuwe Wayfarer zonnebril!

☼ BENUT ONZE STAPELKORTING ☼ | 1 zonnebril €9,95 | 2 zonnebrillen €18,- | elke volgende zonnebril €7,- | Meer uitleg op deze pagina.

Items 1 tot 24 van 82

Van hoog naar laag sorteren
 1. Blaffend Hertje
  Nieuw
  Blaffend Hertje
  € 9,95
 2. Midnight Ramblers
  Nieuw
 3. Magnum Opus
  Nieuw
  Magnum Opus
  € 9,95
 4. Rossige Robby
  € 14,95
 5. Pretzel
  € 9,95
 6. Cumulus Humilis
  € 9,95
 7. Area 51
  € 9,95
 8. Glazen Plafond
  € 9,95
 9. Incognito
  € 9,95
 10. Ballend! Leopard
  € 9,95
 11. Bananenrepubliek
  € 9,95
 12. Licorice
  € 9,95
 13. De Blauwe Lotus
  € 4,95
 14. Kinderfeestje
  € 4,95
 15. Lik M'n Vestje
  € 4,95

Items 1 tot 24 van 82

Van hoog naar laag sorteren

Wayfarer, de meest veelzijdige zonnebril, Wayfarer. Of je nu gaat loungen of een avondje gaat dansen. Een wayfarer zonnebril is altijd een goede keus. Als je vroeger niet wist wat voor ijsje je wilde bij de ijscokraam dan werd het automatisch een raket. Een wayfarer heeft ongeveer dezelfde charmes. Je kent ze al heel lang. Ze zien er goed uit. Én ze vallen nooit tegen. Ideaal dus zo’n wayfarer. Je hebt goedkope wayfarers en dure. De wayfarers van Cheapass Zonnebrillen zijn ongeveer zo duur als een pakje peuken dus er eentje kwijtraken of er één cadeau doen is geen gat in je begroting. Elk jaar optimaliseren we onze collectie wayfarer zonnebrillen. Dit jaar zijn we erg trots op onze wayfarerlijn met flatlenzen. Mocht je graag de hipste van de straat zijn, dan helpen wij je uit de brand. Natuurlijk houden we ook rekening met de conservatievelingen onder jullie. Ook voor een rode wayfarer ben je bij ons aan het goede adres natuurlijk. Zelfs een gele wayfarer. Met of zonder spiegelglazen dat moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Wij vinden trouwens dat je alles zelf moeten weten maar dat is een ander verhaal. Met een collectie goedkope wayfarers van meer dan 25 unieke modellen is de kans groot dat je er meer dan één in je kruiwagen stopt. 25 unieke modellen wayfarers!! Dat is meer dan de gemiddelde grootgrutter aan pilsjes in zijn assortiment heeft. Dat jullie het even weten. Veel van onze wayfarer zonnebrillen hebben we zelf ontworpen en vind je dus nergens anders terug. Zijn we best een beetje trots op. Onze collectie wayfarer zonnebrillen wordt geregeld aangevuld met nieuwe modellen. En mocht je met je vriendengroep op vakantie of naar een festival gaan, dan is een Whatsapp groep aanmaken om samen de zonnebrillen te bestellen een stuk goedkoper. Het kan zomaar een biertje of 10 schelen. Have fun!