Kruiwagen

Oversized Zonnebrillen

Oversized Zonnebril

Size doesn’t matter? Nou, echt wel! Check maar eens even de oversized zonnebril van Cheapasszonnebrillen.nl. Daar kun je niet omheen, daar ga je voor. Juiste formaat, juiste look! We gaan het er even over hebben. 

De grote zonnebril is een hit. Lekker ruim bemeten zit je met zo’n knoeperd altijd goed. Zit stevig op de neus, bedekt vrijwel je volledige snoet en je hoeft je geen zorgen te maken over uv-stralen. Met een oversized zonnebril heb je de right size te pakken. Tip: ook handig als je je haar uit je gezicht wilt hebben. Schuif je die enorme bril gewoon over je voorhoofd naar achter en laat ‘m boven op je hoofd staan. Dames en heren met de dikste bossen haar, kunnen met zo’n oversized zonnebril hun haar in de plooi houden. Dubbele werking!

☼ BENUT ONZE STAPELKORTING ☼ | 1 zonnebril €10,95 | 2 zonnebrillen €20,- | elke volgende zonnebril €8,- | Meer uitleg op deze pagina.

Items 1 tot 143 van 143

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ibiza SIlver
  € 10,95
 2. Bezig Bijtje
  € 10,95
 3. Jonny Bravo
  € 10,95
 4. Centrifuge
  € 15,95
 5. BBQ
  € 10,95
 6. F*ck
  € 15,95
 7. Geile Giraffe
  € 15,95
 8. Rubens
  € 15,95
 9. Café Bali
  € 6,95
 10. Triple XL
  € 15,95
 11. Paris Classy
  € 10,95
 12. Gelukskoekje
  € 10,95
 13. Hop
  € 10,95
 14. Eggplant Emoji
  € 10,95
 15. Bumperklever
  € 10,95
 16. Black Spector
  € 10,95

Items 1 tot 143 van 143

Van hoog naar laag sorteren

Oversized zonnebril dames

Als voorbeeld nemen we even de pink beauty. Een dijk van een bril, en aangezien de dijken moeten worden opgehoogd, snap jij dit formaat wel. Kun je geen buil aan vallen. Met deze bril zit je altijd goed en is het gevaar van welke overstroming dan ook geweken. Safety first, niet waar. Goed beschermd, hoog en droog. 

Oversized zonnebril heren

We willen nu niet overdrijven met nog meer marketing, maar het is een gemiste kans als je geen oversized zonnebril in je collectie hebt zitten. Zoals de ‘hier had ook uw boodschap kunnen staan’ zonnebril. Met z’n bijna vijftien centimeter lekker breed, lekker lomp, en lekker voorzien van de juiste uv-bescherming. Lekker, lekker, lekker. Never a dull moment met een oversized exemplaar. Meet more marketing! Guerilla marketing! 

Oversized ronde zonnebril

Neig je meer naar een bril met fikse ronde glazen dan tref je die natuurlijk ook bij ons. Het geeft een sixties look die helemaal over de top gaat. Haar uit je gezicht, geef dat ding de ruimte! Waren de brilletjes in de jaren zestig echter klein, kleiner, kleinst. In dit geval ga je voor groot, groter, grootst en nog groter. Voor dames en heren met lef en een fikse heldere kijk op het leven. Filteren doen we later. Eerst dat montuur uitvergroten. 

Oversized zonnebril kopen bij Cheapasszonnebrillen.nl

Zin in zo’n oversized zonnebril? Dan tref je bij ons de meest toffe en betoverende exemplaren. Fraai van snit, goed van design, sterk van montuur en geavanceerd als het om de glazen gaat. Daar kijk je niet alleen doorheen, daar wil je gewoonweg mee gezien worden. Voor een geweldige prijs heb je er eentje in huis, voor een nog betere prijs heb je er twee en voor de beste prijs heb je er drie. Of vier. Of vijf. Ook staffelkorting is een oversized fenomeen. Lekker man, en vrouw. Denk groot, draag groot!