De top 7 voor je op een rijtje. Waarom een top 7? Omdat we er anders drie bij moesten liegen. Wat voor persoon je bent weet jij natuurlijk het allerbeste. Zonnebrillen zijn hier een mooie afspiegeling van.

  • De Festivaltijger

Ben jij de persoon die aankomend jaar geen festival overslaat? Lees dan maar snel door. Bandjes kijken en in een tentje slapen is helemaal aan jou besteed. Je bent dus praktisch ingesteld want waarom teveel mee sjouwen als dat niet nodig is. Praktische mensen willen liever geen drie zonnebrillen meenemen. Één zonnebril die niet te snel het loodje legt in voldoende. De Zwarte Clubmaster blijft voor jou dus in 2018 gewoon je beste vriend.

  • Haantje de voorste

Ben jij degene die de pot beheert tijdens het stappen? Of juist degene die vooraan wil staan tijdens het optreden van je favoriete bandje? Deze is voor jou: Je wilt graag gezien worden dus uiterlijk is bovenmatig belangrijk voor je. 2018 is jouw jaar want de Clubmaster Zonnebrillen zijn terug van weggeweest. Clubmaster zonnebrillen met spiegelglazen zullen je 2018 wel doorhelpen.

  • Dorstig Hertje

Altijd als eerste opzoek naar een drinkplaats in je vriendengroep? Altijd als eerste je glas leeg, ook als het een halve liter is? Je hebt je karakter gevonden! Spullen per ongeluk kapot maken is je midle name. De ene zonnebril kan nu eenmaal beter tegen jouw stootje dan de andere. Een wayfarer zonnebril is jouw beste vriend.

  • Laidback Luuk

Ga jij liever in een hoekje zitten terwijl je vrienden op de bar staan te dansen? Je gaat liever High Tea-en in plaats van een rondje over de kermis te lopen? Here you go: doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg zou jouw motto kunnen zijn. Jij gaat toch wel voorzichtig met je zonnebrillen om dus die hippe pilotenbril met spiegelglazen die zo goed bij je karakter past blijft toch wel of je neus zitten.

  • De Line-up Einstein

Jij hebt geen festivalboekje nodig want jij weet precies wie/waar op welk podium speelt? Je hebt graag de touwtjes in handen?Lees toch maar even welke zonnebril er bij je karakter past. Festival brillen zijn er in alle soorten en maten en dat komt goed uit. Je laat je door niemand de wet voorschrijven dus je doet ook niet mee met alle modegrillen. Do we need to say more?

  • De danser

Als de band begint te spelen begin jij met dansen? Ben jij de schuffelkoning van de groep? Verlegen is niet het juiste woord als je vrienden je beschrijven. Goedkope zonnebrillen zijn voor jouw karakter wat je nodig hebt. Zo kun je nog eens variëren en als je er een keer per ongeluk bovenop gaat staan is er geen man over boord!

  • De Terrashanger

Heb je een stoeltje gevonden en ga je daar niet meer weg tot de zon is onder gegaan? Je gaat liever naar een terras dan naar het strand met al dat zand? Je houdt niet alleen van mensen kijken maar je wilt ook gezien worden. De laatste mode is aan jou besteed maar je bent ook praktisch ingesteld. Houten zonnebrillen zijn het helemaal voor je. Maar ze moeten ook uren lekker zitten, want jij zit ook uren tijdens je terrassessies.