Kleuren zijn in! 2014 wordt met een rotgang genoten. De crisis is voorbij gezien het aantal GOLD- zonnebrillen dat wordt besteld. Over-all genomen zien we dat de zonnebrillen optimistischer worden. Kleuren zijn niet langer uit den boze, het mag weer. Nou ja mag, voor de ware fashionista moet het zelfs! In de monturen komen de kleuren weer terug. Soms met een enkele kleur in het montuur maar voor de ware optimist zelfs meerdere. Waar eerst de Black Wayfarer de ultieme favoriet was zie je nu dat er een, let wel, voorzichtige verschuiving plaatst vindt. Om maar een voorbeeld te noemen: het nieuwe model Red/Black Wayfarer en varianten in deze lijn zijn bezig met een opmars. Zo ook de iets zakelijkere zonnebril met Leopard montuur, ook wel Het Bankiersmontuur genoemd vindt zijn weg weer naar de neuzen van de consument.

Zonnebrillen met Spiegelglazen
De trend van 2014! Voor iedere zichzelf respecterend fashion victum een moetje in de collectie zonnebrillen. Van de pilotenbril Orange tot in de Wayfafermonturen zijn deze spiegelglazen doorgevoerd.

Ronde glazen
Zo hip dat we er zelfs een zelfstandig blog aan hebben besteed. Omdat we niet in herhaling willen vallen verwijzen we jullie met alle liefde die we bezitten door naar het blog “Ronde Brillen”.

Meerdere zonnebrillen in je collectie
Waar je vroeger nog weg kwam met een enkel modelletje zonnebril die je heel de zomer op je neus zette gaat dit nu niet meer lukken. Bij elke outfit een matching zonnebril is toch echt de maatstaaf. Geen gezeur pas de zonnebril aan bij de outfit kleur, zou zomaar een wervende slogan kunnen zijn..