Allereerst een mededeling voor wie onder een steen heeft geleefd de afgelopen tijd: de Rolling Stones komen naar Pinkpop! Jawel, de oude krijgers laten dit jaar hun kunsten zien op de zaterdag van Pinkpop 2014. Sjannie draagt sinds het nieuws alleen nog maar strakke leggings en heeft het haar wat ze nog heeft getoupeerd in een kuif.  Stiekem zijn wij ook nog wel benieuwd hoe lenig Mick Jagger is zo in de herfst van zijn leven. Nou ja, kun je eigenlijk wel over de herfst van zijn leven spreken als hij nog steeds doet wij geen van ons allen ooit zal doen? Goed, da’s een andere discussie. Wat geen discussie is zijn de trends van de festival zonnebrillen in 2014. Omdat wij van Cheapass Zonnebrillen graag willen dat jullie er tiptop uitzien hebben we de headlines voor jullie op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee.

Spiegelglazen

De zonnebrillen met spiegelglazen lijken wel terug van nooit weggeweest. En toch denken wij dat het niet komt doordat je er met gemak je outfit in kunt checken op een festival. Bij elke zonnebril is dan ook wel een variant te vinden met spiegelglazen, wat kan het leven toch mooi zijn.

Multi colour 

Eerlijk is eerlijk, de mooiste kindjes komen van een corporatie tussen twee helften. Zo ook deze festivalzonnebrillen. Black&white , Green/Black en natuurlijk Pink/Black. Deze combi van verschillende kleuren met als kers op de appelmoes ook nog eens spiegelglazen is een hit van jewelste onder de doorgewinterde festivalgangers.  Waar je eigenlijk niet meer mee wegkomt is een “gewone” zwarte wayfarer.  Ach en mocht je toch wat minder in the picture willen lopen is een “gewone” wayfarer nog altijd een save deal. Dat model hebben we trouwens ook als opvouwbare zonnebril!

Leopards

Eigenlijk is het moeilijk er een vinger op te leggen. Waar de trend in de crisis een beetje over leek voor de Leopard zonnebril is dit montuur nu weer bezig met een stevige opmars.  Waar we deze zomer mee te maken krijgen is een veelvoud van modellen met het zo geliefde Leopardmontuur. New Wayfarers uitgerust met een leopardmontuur en ook niet te vergeten ronde zonnebrillen met dit montuur. Zelfs voor de spiegelglazen-lovers hebben we modellen met Leopardmontuur. Het motto is dan ook: als het kan, dan moet het.

Shinny Wayfarers

Je moet het wel durven! Met zo’n gouden of shinny roze zonnebril het festivalterein betreden. Voor degenen die durven: succes gegarandeerd! Tegen niemand zeggen, het schijnt dat de bankiers ook weer een gouden zonnebril durven te dragen.

Ronde Glazen

Bloemetjesjurken , dansende meisjes, vlechtje in hun haar en een ronde zonnebril. Als het nog geen feest was waar je deze combinatie zeker gaat tegen komen, dan is het wel een feest om naar te kijken. Liefde ten top straal je uit met zo’n ronde zonnebril. De echte hipstermannen durven het best aan, zo’n ronde zonnebril. Johnny Depp heeft de weg al voor jullie mannen vrij gemaakt. Niets maar dan ook niets houdt jullie nog tegen om eruit te zien als de hipste van het feest. No excuses allowed.