Sneijder naar Robben

Robben naar van Persie

Sneijder speelt de bal naar de eerste paal, staat Robben weer!

Goal!!!!!!!! Goal!!!!

Een tinteling schiet door je lichaam alsof je een sidderaal in je knuisten hebt. Altijd als de Leeuw weer deelneemt aan een EK of WK dan is het zover. De barman draait overuren, Oranje voetbalt!

Klagen over het weer in ons koude kikkerlandje is ongeveer volkssport nummer 1, volkssport nummer 1 is en blijft echter nu eenmaal koning voetbal. Een fijne bijkomstigheid is dat de oppergod Blatter heeft besloten dat de voetbaltoernooien in de zomer moeten worden gespeeld op ons continent. Al van oudsher houden wij Nederlanders wel van een verkleedpartijtje dus deze dagen zijn voor ons volkje een buitenkansje. Je staat gegarandeerd buitenspel als je niets oranjes uit je kast aantrekt.

Sommige mensen gebruiken een oranje zonnebril om de angst in hun ogen te verbloemen en weer een ander gebruikt de zonnebril gewoon waar deze voor is bedoeld: tegen de zon. Graag kijken we het voetbal op een groot plein in de buitenlucht. Een goedkope, zeker bij Cheapass Zonnebrillen, is een oranje zonnebril. Waar je vroeger aan de maat-staaf voldeed als je een oranje Wayfafer op je neus had, is dit toch echt niet meer voldoende. De trend van spiegelglazen trekt zich ook helemaal door naar de oranje zonnebrillen. Een gouden pilotenbril met oranje spiegelglazen, een black/orange Wayfarer-model met spiegelglazen niets is aan onze aandacht ontsnapt. Unieke zonnebrillen voor de zonnige dagen die er letterlijk en figuurlijk aan komen tijdens dit WK.

Ook aan onze zuiderburen is gedacht. Speciaal voor deze vrienden hebben we een rode wayfarer zonnebril ontworpen. Wij laten de leeuw niet in zijn hempie staan. Maar als onze zuiderburen het beter doen op dit WK gaan wij toch met het voltallige Team Cheapass daar een pintje drinken.