Modeflaters... Iedereen heeft zich er wel eens schuldig aan bevonden. Van ‘nipple slip’ tot ‘kamelenteen’ en van witte leggings tot ‘flashes underwear’. In Hollywood gebeurd het aan de lopende band en op de rode loper, maar ook onze Sjannie kan er wat van (al denkt ze er goed vanaf te komen vanachter haar receptioniste desk). Nu het einde van 2013 weer in zicht is, geven wij hierbij een gratis lesje zonnebrillenmode om het komende jaar weer trendy van start te gaan.

We willen je natuurlijk niet tegenhouden om direct de gehele collectie volledig te plunderen. Was je dit van plan? Stop dan met lezen en sla je slag. Ben je echter benieuwd welke zonnebril nou precies op jouw bolletje past? Lees dan hieronder welke zonnebrillen er het beste bij jouw gezichtsvorm matchen.

Ovaal gezicht:
Wat ben jij een mazzelpik! Iedere bril staat jou goed! Mannen en vrouwen met een ovaal gezicht kunnen zich beide vergelijken met J.L(O), Jennifer Lopez en Jude Law. Als wij je tóch een tip mogen geven? Kijk eens onder het kopje ‘Alles’.

 


Lang gezicht:

Nu niet meteen een lang gezicht trekken. Je hebt het best goed getroffen hoor. Het zou zomaar kunnen dat Sex and the City-actrice Sarah Jessica Parker zich met jou vergelijkt. Voor de mannen betekent het dat je verloren tweelingbroer misschien wel Ben Affleck is (of Ricky Martin, als je dat idee spannender vindt). Anyway, om jullie toch een sluier met een tipje mee te geven. Neem eens een kijkje bij het grote aanbod wayfarer zonnebrillen.

 

Vierkant gezicht:
Voor de vrouwen met een vierkant gezicht  zijn de collecties van ‘Paris’ en ‘The Butterfly Speckle’ een echte aanrader.  De pilotenbril is overigens ook echt aan te bevelen. Kijk maar eens naar Sandra Bullock. En voor de mannen: jullie mogen je vergelijken met David Beckham en Arnold Schwarzenegger, maar bij hem is alles nu eenmaal vierkant..

 

Rond gezicht:
B’vo! Jij mag je in het koninklijke rijtje naast Maxima zetten. De ‘Maxima’ bril zal jou overigens ook erg goed staan, wat toevallig! Oehlala! De mannen die in deze categorie thuishoren mogen zich vergelijken met Gerard Butler. Hem staat werkelijkwaar alles! Ook al draagt hij niks...

 

Hartvormig gezicht:
Als je als dame een hartvormig gezicht hebt kun je het beste voor groot gaan. Dat deed Victoria overigens ook toen ze met David Beckham trouwde. Op het gebied van brillen is zij een echte trendspotter, ongeveer elke bril heeft ze al eens bij ons besteld. Bij de mannen zijn Jack Sparrow en Johnny Depp het grote voorbeeld en hun absolute favoriet is zonder twijfel een zonnebril uit onze Flynn collectie.