Cheapass Zonnebrillen zou Cheapass Zonnebrillen niet zijn als we jullie de scoops van de laatste trends op het gebied van dames zonnebrillen zouden onthouden. Dat gaan we dus ook niet doen. We gaan ook niet over heren zonnebrillen praten, want dat hebben we vorige keer al gedaan! Hieronder staan de belangrijkste veranderingen in zonnebrillenland voor je beschreven. Goedkoper kunnen we het niet maken, wel makkelijker.  Lees snel verder als je aankomend seizoen beslagen ten ijs wilt komen als ware fashionista. 

Printjes

Finesse, dat is precies het juiste woord. Zoals het vaak gaat in de modewereld, kleine veranderingen maken een groot verschil. Zo ook op het gebied van zonnebrillen. De leopard print heeft een subtiele maar o zo verfrissende update gehad. De print lijkt wel “dieper” in de zonnebril te liggen en de afwerking van het montuur is volgens de laatste technieken  afgewerkt. Een goed voorbeeld hiervan is de 2015.

Ook de Hout=Stout look heeft qua prints een uitbreiding gekregen. De hout look is hierbij dominanter aanwezig met nog meer details. Door de speling tussen de verschillende kleuren ontstaat er een fraaie, unieke, hout look. Geheel volgens de laatste trends. Om deze unieke hout look nog wat extra kracht bij te zetten hebben we hem ook meteen laten maken op een nieuw montuur: de Hout=Stout Optima Forma. Dit zou zo maar eens de publiekslieveling kunnen worden aankomend seizoen.

Montuur vorm

Verleden jaar zijn er al voorzichtige stappen gezet op het gebied van uitbundige monturen. De “conservatieve” modellen zullen ook in 2015 niet uit het straatbeeld verdwijnen maar ze krijgen wel concurentie. In 2015 neemt de variëteit in monturen van de dames zonnebrillen een vogelvlucht. Gewaagder, spannender en meer uitgesproken zijn de juiste woorden als het over deze modellen gaat.

Grote ronde glazen

Ronde zonnebrillen zien we al sinds vorig seizoen veelvuldig voorbij komen. Goed gecombineerd met je outfit een echt feest voor het oog. Zoals we eerder al zeiden, kleine veranderingen maken een groot verschil, zo ook bij de modellen met ronde glazen. 1,5 cm groter om precies te zijn ten opzichte van de gangbare maat uit 2014. Of je deze modellen nu mét spiegelglazen neemt, zoals de Dwergchimpansee, of zonder, zoals The Bigger Better, dat maakt niet zoveel uit. Een feit is wel dat groter in 2015 beter is.

Felle kleuren

Zeker na de donkere dagen van de herfst en Koning Winter voelen de felle kleuren aan als een warme deken. Gelukkig ben je dan in 2015 helemaal in je sas. De nieuwste lijn van de clubmasters zal aan je stoutste dromen voldoen. Groen, geel, oranje of net als de Clubmaster Ferry de Flamingo roze, alles kan. Mocht een clubmaster nu niet echt je van het zijn voor je? Ook weer geen probleem. Een aantal van onze wayfarers hebben we een spannende kleurencombinatie gegeven. De hoofdkleur is zwart, maar in combinatie met rood of geel is het een goed instapmodelletje.

Spiegelglazen

We weten het, dit wisten jullie allang. Toch willen we dit nog even onder de aandacht brengen, want deze trend blijft gewoon doorzetten in 2015. Het mooie hiervan is dat de hoeveelheid modellen explosief is uitgebreid, de keuze is dus reuze.

Have fun!