2015 is het jaar dat de heren zonnebrillen niet enkel meer bestaan uit een Black Wayfarer. Waar verleden jaar de modebewuste man het al aandurfde om uit zijn comfortzone te stappen, is het nu ook de tijd voor de conservatievere man om kleur te bekennen. Nu snappen we ook best dat het een hele grote stap is om je opeens flamboyant te gaan kleden. Een iets spannendere zonnebril spiced je outfit al een heel eind op.

Het stylingteam van Cheapass Zonnebrillen heeft overuren gedraaid om aan deze modeverschuiving te voldoen. Je hoeft niet helemaal uit je comfortzone te stappen maar speel eens met de vorm van de glazen of kies eens voor hetzelfde model alleen dan met spiegelglazen. Je zult zien, het doet wonderen. Laten we voor het gemak de Black Wayfarer eens als voorbeeld houden. Kies in plaats van de standaard zwarte glazen eens voor de Black Wayfarer met Olieglazen. Een kleine aanpassing met een groot resultaat.  Natuurlijk hebben we voor de hippe vogels onder jullie genoeg keuze om in 2015 weer te shinen op de aankomende festivals. Zie hier een gratis tip: de rondere glazen in een heren zonnebril voor de man worden hét mode-item in 2015.

Om het leven voor jullie wat overzichtelijker te maken hebben we hier een aantal trends op een rijtje gezet:

Rondere glazen voor de man zijn het mode-item in 2015
Zeker als je er volgens de laatste trend in zonnebrillenland bij wilt lopen is deze optie een goede keus. De ronde vormen maken het dat deze zonnebrillen wat speelser zijn.

Tips: Het Eendje Optima Forma, Giovanni

Vervang de standaard glazen eens in spiegelglazen
Met een kleine aanpassing een groot resultaat bereiken. De spiegelglazen op de zonnebril geven het direct een hippe uitstraling.

Tips: Black Wayfarer met Olieglazen, Aviator

Duo colour zonnebrillen
festival zonnebril van 2015 voorspellen wij. Twee kleuren banden op het montuur van de zonnebril. Ideaal tijdens een festival door de gezellige twee kleuren. Met of zonder spiegelglazen.

Clubmasters met spiegelglazen
Nou hoor ik jullie denken, Clubmasters die kennen we allang. Als vanzelf. Toch krijgt dit niche wat extra aandacht. Dit alles door de vernieuwde Clubmaster-lijn mét spiegelglazen.

Have fun!