VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €8,95 2 ZONNEBRILLEN €16,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €6,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Zebra Eendje

Een zebra eendje, dat zou een gek mythologisch figuur zijn geweest. En dan heeft deze zebra niet zoals de welbekende zebra veel wit, nee, accenten wit is wat deze op zijn neusje heeft. We hadden hem net zo goed Zalm kunnen noemen want deze zonnebril is echt het neusje van de zalm. We beseffen dat we niet heel het dierenrijk erbij kunnen betrekken dus: over en sluiten.

Voor 17.00 besteld = Vandaag verzonden!

€ 8,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Vr 10:00 tot 17:30

14 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

Hoe een koe een haas vangt is nog steeds een vraagstuk waar menig Professor, onder toezicht van prof. dr. M.T.H. Meeus, zijn academisch proefschrift aan zou willen wijden. Hoe een eendje een zebra vangt is vanuit biologisch perspectief helemaal een uitdagende hypothese. 

H0 = eendjes doen het niet met zebra's
H1 = eendjes doen het wél met zebra's 

H0 is na ostentatief onderzoek verworpen en H1 is in de wetenschap aangenomen. Er is namelijk ooit een eendje geweest die de stoute zwemvliezen heeft aangetrokken en de grote oversteek van Papendrecht naar de savanne van Botswana heeft aangedurfd. Aldaar ontstond een bronstige ambiance. Zie hier het onomstotelijk wetenschappelijk bewijs!

Bijsluiter

UV-bescherming 100% UV-bescherming, categorie 3
Geslacht Heren & Dames
Lengte pootje 14,5 cm
Kleur Lens Smoke
Kleur Montuur Multicolor
Lens Type Normaal
Materiaal Kunststof
Hoogte 5 cm
Breedte 14 cm

Broertjes & zusjes zonnebrillen: