Houten brillen

Houten Zonnebrillen

Houten zonnebrillen... het schijnt nogal een dingetje te zijn waar mensen bereid zijn te veel geld voor te betalen. Nog erger is dat bij houten zonnebrillen gebruik wordt gemaakt van bamboe, het lievelingseten van de door ons zo geliefde reuzenpanda. Het is niet voor niets dat het Wereld Natuur Fonds de reuzenpanda als logo heeft geadopteerd. Vandaar dat onze houten zonnebrillen niet gemaakt zijn van echt hout, maar 100% van gerecycled plastic. Elke houten zonnebril op een neus is een hongerige reuzenpanda minder, klinkt goed toch? We hebben het ook niet op laminaat, maar dat begrijpen jullie wel uit de titels. Have fun met het bestellen van je goedkope houten zonnebrillen.

☼ BENUT ONZE STAPELKORTING ☼ | 1 zonnebril €9,95 | 2 zonnebrillen €18,- | elke volgende zonnebril €7,- | Meer uitleg op deze pagina.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Hout = Stout
  € 9,95
 2. Laminaat = Zaad
  € 9,95
 3. Zoethout = Stout
  € 4,95
 4. China Forest
  € 4,95

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Houten zonnebrillen, we hebben ze niet en we willen ze ook niet. Niet meteen weg klikken, het is best belangrijk dat we dit even uitleggen. Niet zó belangrijk als de verhoging van de pensioenleeftijd of nou ja misschien toch. We hebben een probleem en dat is de geprofessionaliseerde bamboekap voor houten zonnebrillen. De reuzen panda is een gezellig dier, daar zit geen kwaad in. Dat kun je direct zien aan zijn snuitje. Wat de beste beer het liefste doet is bamboe eten en slapen. Maar wat gebeurt er nu tegenwoordig aan de lopende band? Aan de lopende band ja, er is helemaal geen ambacht aan een houten zonnebril, juist! Er worden houten zonnebrillen van gemaakt. Dat is officieel niet tof. Het begint misschien een beetje op een klaagzang te lijken maar niets is minder waar. Het is gewoon een serieus onderwerp en daar moeten serieuze woorden over geschreven worden. Houten zonnebrillen, wij zouden ze het liefst bij wet verboden hebben. Wie klaagt dient ook een alternatief te bieden en dat hebben we: houtlook zonnebrillen gemaakt van gerecycled plastic. En zeg nou eerlijk, je kunt geen eens fatsoenlijk je sjekkie aansteken zonder dat je houten zonnebril in fik vliegt. Sinds Marcel Boekhoorn twee reuzenpanda’s heeft geleased van China is het doodeenvoudig om die gezelligerts eens recht in de snuit aan te kunnen kijken. Dan denk je wel vijf keer na voor je een houten zonnebril koopt gemaakt van bamboe. Hout look zonnebrillen, maak de wereld weer een beetje mooier. Denk eens aan de reuzenpanda!