Groot, groter, grotesk is wat de klok slaat en niet anders. De kroon spant ‘Tender Love’ met een dikke 6,5 centimeter. Om er een voorstelling bij te maken, de diameter van deze zonnebril is nog groter dan die van een blikje prik. Mocht je dit toch te veel van het goede vinden, geen enkel probleem. Ook aan de minder uitbundige mensen is gedacht. De ‘Darling’ is een halve centimeter kleiner. Nu kun je jezelf afvragen: "al dat geneuzel over centimeters en zelfs halve centimeters pff". Vergis je niet, een halve centimeter is een groot verschil in deze.

De lans voor deze grote ronde zonnebrillen is als vanzelf gebroken door de mode-poppetjes in onze samenleving. Waar vroeger, drie jaar geleden, een modetrend een aanloop nodig had van een half jaar is dit nu echt een ver van ons bed show. Social media helpt een enorme hand om de consument er bij te laten lopen als een ware Catwalk Tiger. Zo is het dus ook met de zonnebrillen gegaan met de grote ronde glazen.

Cheapass Zonnebrillen heeft ze, zoals jullie van ons gewend zijn, in alle smaken. We durven zelfs te stellen dat de plaatstelijke ijscokar minder smaken in zijn vriezertje heeft liggen. Spiegelglazen, of toch maar geen spiegelglazen? Heel groot of gewoon groot? Bonte kleur of toch liever wat minder bont? Metaal of plastic? We hebben het werkelijk allemaal. Onze buyer heeft steden en landen afgelopen om aan jullie fashion-honger te kunnen voldoen. En als we eerlijk zijn, da’s potverdorie goed gelukt. Deze zomer is van jou en van niemand anders. Aan onze zonnebrillen zal het niet liggen want het zijn snoepjes, nou ja, spreekwoordelijk dan.

De keuze is reuze betreffende de zonnebrillen met grote ronde glazen bij Cheapass Zonnebrillen en dat komt goed uit door onze staffelkorting, dus kiezen is geen noodzaak meer.

Have fun met bestellen en met het jaloers maken met je vriendjes en vriendinnetjes door de aankoop van een Cheapass Zonnebril!