100% gerecycled polyester, rPC
Metaal & Kunststof
Bruin
Goud
Normaal
Gespiegeld, 100% gerecycled rPMMA-L
13.5
14
15
3.5
5
100% UV-bescherming, categorie 3
100% UV-bescherming, categorie 2
Heren & Dames
Heren

6 products

Houten Zonnebrillen

Houten zonnebrillen... het schijnt nogal een dingetje te zijn waarvoor mensen bereid zijn veel geld te betalen. Nog erger is dat bij houten zonnebrillen gebruik wordt gemaakt van bamboe, het lievelingseten van de door ons zo geliefde reuzenpanda. Het is niet voor niets dat het Wereld Natuur Fonds de reuzenpanda als logo heeft geadopteerd. Vandaar dat onze houten zonnebrillen niet gemaakt zijn van echt hout, maar 100% van gerecycled plastic. Elke houten zonnebril op een neus is een hongerige reuzenpanda minder, klinkt goed toch? We hebben het ook niet op laminaat, maar dat begrijpen jullie wel uit de titels. Have fun met het bestellen van je goedkope houten zonnebrillen.

☼ BENUT ONZE VRIENDENKORTING ☼ | 2 zonnebrillen 5% korting | 3 zonnebrillen 7,5% korting | 4 zonnebrillen 10% korting | 5 zonnebrillen 12,5% korting | 6 of meer zonnebrillen 15% korting.

Laden...
Hout=Stout Optima Forma Brown
As low as As low as
Hout=Stout Optima Forma Green
As low as As low as
Hout = Stout Optima Forma Blue
As low as As low as
Hout=Stout Optima Forma
As low as As low as
ECO label
Hout = Stout
As low as As low as
ECO label
Wayfarer Eikenhout=Stout Oil
As low as As low as

Houten zonnebril

Houten zonnebrillen, we hebben ze niet en we willen ze ook niet. Niet meteen weg klikken, het is best belangrijk dat we dit even uitleggen. Niet zó belangrijk als de verhoging van de pensioenleeftijd of nou ja misschien toch. We hebben een probleem en dat is de geprofessionaliseerde bamboekap voor houten zonnebrillen. De reuzen panda is een gezellig dier, daar zit geen kwaad in. Dat kun je direct zien aan zijn snuitje. Wat de beste beer het liefste doet is bamboe eten en slapen. Maar wat gebeurt er nu tegenwoordig aan de lopende band? Aan de lopende band ja, er is helemaal geen ambacht aan een houten zonnebril, juist! Er worden houten zonnebrillen van gemaakt. Dat is officieel niet tof. Het begint misschien een beetje op een klaagzang te lijken maar niets is minder waar. Het is gewoon een serieus onderwerp en daar moeten serieuze woorden over geschreven worden. Houten zonnebrillen, wij zouden ze het liefst bij wet verboden hebben. Wie klaagt dient ook een alternatief te bieden en dat hebben we: houtlook zonnebrillen gemaakt van gerecycled plastic. En zeg nou eerlijk, je kunt geen eens fatsoenlijk je sjekkie aansteken zonder dat je houten zonnebril in fik vliegt. Sinds Marcel Boekhoorn twee reuzenpanda’s heeft geleased van China is het doodeenvoudig om die gezelligerts eens recht in de snuit aan te kunnen kijken. Dan denk je wel vijf keer na voor je een houten zonnebril koopt gemaakt van bamboe. Hout look zonnebrillen, maak de wereld weer een beetje mooier. Denk eens aan de reuzenpanda!

Houten zonnebril dames

De houten zonnebril voor dames, of de houtlook zonnebril voor dames kunnen we misschien beter zeggen, wordt graag gedragen door dames die de natuur en de dierenwereld een warm hart toedragen. Het zijn de vrouwen die houden van een natuurlijke look, au naturel zeg maar. Maar dan wel in stijl en met oog op trendy, hedendaags design. Denk aan de dames die de wereld rondreizen, al dan niet met hippe vent erbij, in een omgebouwde VW bus, de jonge meiden die gaan backpacken in Azië met een stoere houten zonnebril op hun neus of de vrolijk dansende jonge dame op een kunstzinnig festival. De houten dames zonnebril past dan ook perfect bij andere natuurlijke producten zoals een hip rieten hoedje of een zelf gehaakte tas. Maar we doen niet moeilijk hoor, je kunt de houten zonnebril eigenlijk bij iedere outfit dragen. Dat gezegd hebbende is dit wel echt zo’n houten zonnebril die zich het meest thuis voelt op het strand of een feestje. 

Houten zonnebril heren

Wil je een echte authentieke look? Dan kies je als man voor de houten zonnebril voor heren. Authentieker wordt het eigenlijk niet, want de allereerste brillen ooit hadden een houten montuur. Wij kunnen ons niet voorstellen dat deze monturen uit de 13e eeuw echt lekker zaten. Gelukkig leef jij nu, in de 21ste eeuw, en kun je genieten van het comfort van onze trendy houtlook brillen voor heren. De houten zonnebril hoort zeker op jouw neus wanneer je met een surfboard onder je arm naar de zee rent om met je strakke bovenlijf je surf kunsten te laten zien onder het toeziend oog van alle hete surfbabes. Maar weet je wat het mooie is? Hij zit ook uitstekend wanneer je met je halve liter Schultenbräu op een handdoekje ligt terwijl je paprika chips naar binnen schuift. 

Houten zonnebril goedkoop

Voor een echte houten zonnebril moet je al gauw vijf tientjes ophoesten, minstens. Nou houden wij niet van hoesten en al helemaal niet van teveel geld betalen voor een leuke zonnebril. Gewoon niet doen dus, raden wij aan. Want de fijne houtlook zonnebrillen van Cheapass Zonnebrillen zijn niet van echt hout te onderscheiden tenzij iemand echt heel erg in nek staat te hijgen. En wie doet dat nou? Kies het modelletje waar jij het meest enthousiast van wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de goedkope houten zonnebril in wayfarer model

Houten zonnebril kopen bij Cheapasszonnebrillen.nl

Wil jij eigenhandig de reuzenpanda helpen van de hongerdood en er tegelijkertijd bij lopen als een baas of babe? Bestel dan nu je houtlook zonnebril bij Cheapass Zonnebrillen. Gewoon vanuit je luie stoel, bank, bed of zelfs vanaf de plee als je Dumpert of Insta hebt uitgespeeld. Wanneer je een houten zonnebril aanschaft bij Cheapass Zonnebrillen hoef je bovendien niet eens thuis te zijn om je zonnebril aan te nemen, want hij past gewoon door de brievenbus. Is er een probleem dan kun je bovendien altijd contact opnemen met de lieve mensen van onze klantenservice.

Wil je je zonnebrillencollectie nog wat verder uitbreiden? Kijk dan ook eens bij onze andere zonnebrillen zoals de clubmaster zonnebrillen, wayfarer zonnebrillen, piloten zonnebrillen, zonnebrillen met spiegelglazen, ronde zonnebrillen en festival zonnebrillen. Ben je chaotische, vergeetachtig of een tikkie onhandig? Doe er dan direct een van onze brillenkoordjes bij. 

Koop je meerdere zonnebrillen tegelijk dan wordt zonnebrillen online kopen nog goedkoper! Je kunt dan namelijk gebruik maken van onze vriendelijke vriendenkorting; 2 zonnebrillen met 5% korting, 3 zonnebrillen met 7,5% korting, 4 zonnebrillen met 10% korting, 5 zonnebrillen met 12,5% korting en vanaf 6 zonnebrillen met 15% korting. Hier hoef je verder helemaal niks voor te doen, want de korting wordt automatisch verrekend bij de kassa. Of profiteer van de pareltjes van zonnebrillen uit onze Cheap Cheap collectie. Voor welke houten zonnebril jij ook kiest, Cheapass Zonnebrillen wenst je veel zonnige dagen toe! 

Laden...