100% gerecycled polyester, rPC
Kunststof
Metaal
Roestvrij Staal
Metaal & Kunststof
100% gerecycled polyester, rPCTG
Beige
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Multicolor
Oranje
Paars
Rood
Roze
Transparant
Wit
Zilver
Zwart (glanzend)
Zwart (mat)
12
12.5
13
13.5
14
14.5
15
15.5
16
16.5
3
3.5
4
4.5
5
5.5
6
6.5
7
100% UV-bescherming, categorie 3
100% UV-bescherming, categorie 2
100% UV-bescherming, categorie 1
Nee
Heren & Dames
Heren
Dames

217 products

Zonnebril Heren

Heren! Opgelet. Zonder zonnebril kun je eigenlijk niet. Of je nu kiest voor een tijdloze bril voor altijd of een aantal trendy exemplaren die je dagelijks afwisselt, de moderne man draagt een zonnebril. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. En om nog heel veel meer redenen die we hier even duidelijk uit de doeken doen.

Doe eens een testje; ga de deur uit zonder en daarna de deur uit met. Hoe voelt dat? Waarschijnlijk zal je je met die zonnebril een beetje stoerder voelen, stijlvoller misschien, veiliger in ieder geval. Zo werkt het met zonnebrillen, heren! Dus nooit meer de deur uit zonder een fraaie bril op de neus die je ogen tegen de zon beschermt.

Een zonnebril is een must-have voor wie veilig achter het stuur kruipt, buiten uit een rondje fietsen gaat of met de scooter de stad doorkruist. Waar je ook maar gaat, zet een zonnebril op je neus. Je leest het goed; niet alleen voor naar het werk of tijdens het boodschappen doen, maar ook als je sporten gaat. Je zal niet de eerste mountainbiker zijn die hinder ondervindt van modderige spetters in de bakkes. Geloof ons, dan is een brilletje, oftewel een ware sportbril, hard nodig. Om over veldrijden nog maar te zwijgen. Je kunt gewoonweg niet zonder. Niet op die mountainbike, tijdens een rondje rennen, trailen, tennissen, golfen, squash, potje padel en ga zo maar door. Zelfs als je je voortbeweegt op een e-bike raden we een zonnebril aan. Gaat hard hoor!

Door het tegenhouden van de zonnestralen, officieel UV-stralen genoemd, zijn je ogen goed beschermd en met een polaroid filter het houdt schitteringen en fel tegenlicht op afstand. Dat biedt een grote dosis veiligheid en behoud van goed zicht. Dat je er met een zonnebril dan ook nog eens heel appetijtelijk uitziet is mooi meegenomen. Ook al stellen veel heren dat als eerste eis bij de aanschaf van een zonnebril. Mag best, dan kun je de rest van de eigenschappen als een groot voordeel beschouwen.

☼ BENUT ONZE VRIENDENKORTING ☼ | 2 zonnebrillen 5% korting | 3 zonnebrillen 7,5% korting | 4 zonnebrillen 10% korting | 5 zonnebrillen 12,5% korting | 6 of meer zonnebrillen 15% korting.

Laden...
ECO label
Nieuw
NDL6861var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL6850var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL6845var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL6841var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL6833var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL6829var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL8165var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL6805var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL6798var
As low as As low as
ECO label
NDL6825var
As low as As low as
ECO label
NDL6821var
As low as As low as
ECO label
NDL8162var
As low as As low as
ECO label
NDL6814var
As low as As low as
ECO label
NDL6802var
As low as As low as
ECO label
NDL8155var
As low as As low as
ECO label
NDL8148var
As low as As low as
ECO label
NDL8137var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL5673var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL5700var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL5695var
As low as As low as
ECO label
NDL8121var
As low as As low as
ECO label
NLD8113var
As low as As low as
ECO label
NDL8091var
As low as As low as
ECO label
NDL8085var
As low as As low as

Designer zonnebril heren

Nu zijn er brillen en brillen, en je hebt vast wel gehoord van designer brillen. Die kosten vaak een lieve duit. Laat je niet verleiden door deze term, want brillen met een designer-uitstraling tref je ook in onze online shop. Ze zijn er te kust en te keur. Denk aan pilotenbrillen, wayfarer zonnebrillen, oversized zonnebrillen, gekleurde zonnebrillen. Kortom; te veel brillen om op te noemen. 

Al deze brillen zijn ontworpen door mensen die daarover hebben nagedacht. Een festival zonnebril collectie als deze was er niet zomaar. Daar werd over gebrainstormd, waarschijnlijk tijdens het eten van een broodje kaas, maar dat terzijde. Toen eenmaal de keuze op de te gekke kaasgele kleur was gevallen en de vorm van de glazen bedacht was, ontstond rondom een montuur dat alle ingrediënten samenbracht. De cheese burger was geboren. Dat creatieve proces heet ontwerpen, of met een meer trendy woord: design. En omdat dat bij Cheapass Zonnebrillen ook ‘gewoon’ tijdens het eten van een bammetje kaas kan gebeuren, vragen wij daar niet de hoofdprijs voor. Helemaal niet nodig en voor jou wel zo fijn, want dat maakt deze designer zonnebril lekker betaalbaar. Kun je er ook een dames zonnebril. Kijk, zo komen we ook weer gemakkelijk aan de naam van een zonnebril, want dat is ook niet altijd een appeltje-eitje-verhaal. 

Heren Zonnebrillen

Een designbril aanschaffen, betekent voor veel peoples ook kiezen voor een zeker merk. Daar ga je. Trek de portemonnee maar open, want dat gaat je een lieve duit kosten. Wie zich gek laat maken, moet lappen. Voorkomen is beter dan genezen, dus check eerst even of jouw bril niet gewoon bij ons in de collectie verborgen zit. Wij menen van wel. We weten het eigenlijk wel zeker. Omdat we er zoveel hebben. Een merk vraagt een heleboel centjes voor z’n brillen. Doen wij niet. Wij weten wel wat je wilt. Veel voor weinig en daar krijg je alle gelegenheid toe als je kiest voor een Cheapass Zonnebril. En weet wat zo geinig is, je hoeft het niet bij één bril te laten. Als je een beetje creatief kiest, kun je er gewoonweg drie aanschaffen. Ben je nog niet veel geld kwijt. Niet veel? Zelfs minder! Maar daarover lees je alles verderop in dit stuk. Eerst een paar brillen uitzoeken. Go! 

Ronde zonnebril heren

Als jouw voorkeur uitgaat naar een bril met ronde glazen, zit je bij ons gebeiteld. We hebben we er namelijk veel van. Waarom, horen we je denken? Nou, omdat een ronde zonnebril een statement is. Back to the sixties, flowerpower. Freedom, weet je wel. Wentel er een tabakje bij en je zou bijna een houtje-touwtje tas aanschaffen. Die tijd. De tijd waarin Ramses Shaffy er nog lustig op los ging en we vrijelijk in het park ronddoolden zonder dat iemand daar aanstoot aan nam. 

Je kunt ook kiezen voor een rond klein exemplaar dat veel overlaat voor de rest van je gezicht. Kun je je toet ook de ruimte geven. Met zo’n klein sophisticated brilletje ben je helemaal het mannetje. Waarom die bril heet? Mwah… iedereen kan ‘m dragen hoor. Bolle toet, afgetraind bekkie, model-jukbeenderen. Deze bril past iedereen. Zeg maar…

Zonnebril heren goud

Zo’n gouden randje als montuur maakt de man. Alhoewel, daar is misschien mee voor nodig, maar je bent aardig goed op weg als je met dit montuur, met ietwat donkere glazen, achter het stuur kruipt of door de stad flaneert. Met de granny smith als voorbeeld zie je er heerlijk fris en fruitig uit. Poets jezelf een beetje op en vooruit met de geit. Check die gouden pilotenbril!

Met zonnebrillen met een gouden montuur waan je je natuurlijk nummero uno, de winnaar, de kampioen. Grote artiesten tonen hun kracht en superioriteit met een gouden plaat (old-school) en daarna een gouden microfoon, voetballers met gouden voetbalschoenen, dames van klasse met gouden sieraden. Die gouden bril is jouw sieraad. Als je die ’s morgens op je neus zet, voel je jezelf met de minuut groeien. Het is dé tool voor een dag met een gouden randje. Pak die kans!

Zwarte zonnebril heren

Scheurend rubber, we moesten er even over nadenken, maar dan heb je ook wat. Een zonnebril die heel wat verbeelding oproept. Wij zeggen niks, jij laat je fantasie erop los en gaat er met gierende banden vandoor. Voor snelheidsduivels is er deze zwarte zonnebril die tijdloos oogt, maar echt wel trendy is. Volgend jaar ook nog hoor! 

Er is natuurlijk een scala aan zwarte zonnebrillen. Wil je het Blues Brothers effect, of meer een sportief effect bewerkstelligen, bijvoorbeeld met de skibril-like survival of the fittest,  dan kies je ook voor een Cheapass Zonnebril. Je kunt het ook over de grens zoeken met bijvoorbeeld de Engelse scottie, Duitse Nürnberger bratwurst, Japanse Tokyo of gewoon de vol-Amerikaanse terminator. Lekker diepzwart, stijlvol, verschillend van montuur en daarom voor elk wat wils. Wat wil jij? 

Zonnebril heren sale

We hadden het er al eerder over; zonnebrillen voor een prikkie. Dat maakt het kopen leuk, het dragen comfortabel en de afwisseling gewoonweg subliem. Je hebt immers voor een paar duiten een aantal brillen. Dan kun je dagelijks kiezen waar je zin in hebt, passend bij je outfit. 

Eerst even over onze standaard vriendenkorting die nog niets met de sale te maken heeft, maar altijd geldt. Vriendenkorting noemen we dit omdat het gewoonweg maatjeswerk is. 

Koop een zonnebril voor €10,95, twee met 5% korting, drie met 7,5% korting, vier met 10% korting, vijf met 12,5% korting en bij zes of meer 15% korting. Tsjakka…

Maar er is meer mogelijk. Ken je onze Cheap Cheap lijn? Man, wat een spetterprijzen en te gekke brillen. De pink pineapple of haring met slagroom. Een lekker appetijtelijk brilletje dat je voor nog geen tientje helemaal de man maakt. Om op te vreten! 

Ga je liever voor een drankje dan raden we onze premium pils aan. Paar euri’s meer en je hebt ‘m op je neus staan. Ook geen geld trouwens, maar dat terzijde. Dit is je ware ‘sale’. Voor zo’n kleine investering heb je heel wat te pakken. De premium pils is een bril uit de premium lijn die niet onder doet voor elke andere designerbril. Hef het glas en ‘be the man’.

Zonnebril heren kopen bij Cheapass Zonnebrillen

Oké, keuze gemaakt? Nee? Dan moeten we je nog even een schop onder de kont geven. Check onze website en scroll naar die serie zonnebrillen waarvan je denkt: cursor bewegen, klikken, en eventueel een beetje vergroten. Niet de prijs, maar de bril zelf. Zie je jezelf al gaan met de bestseller Himalaya zout op je neus? Liever zeezout, dat kan ook. In de serie best sellers vind je alle zonnebrillen die als zoete broodjes over de online toonbank gaan. En dat is niet voor niets. Dit zijn zonnebrillen die echte eyecatchers zijn met UV bescherming. Die soms tijdloos, soms trendy, maar altijd goed draagbaar zijn in kleuren die iedereen passen. Fits all. Een montuur en een kleur glazen moet je zelf kiezen. 

BBQ, Comfortabel, Obertje, het zijn allemaal zonnebrillen met spiegelglazen waarmee je de show steelt. Check ook eens je favoriete filmster en kijk goed welke zonnebril hij of zij draagt. James Bond bijvoorbeeld. Alle acteurs die hem vertolkten (sorry, hij bestaat niet echt), droegen kekke brillen hoor. Kijk goed, je vindt soortgelijke monturen ook in onze collectie. Om hetzelfde voorkomen te krijgen, raden we je wel aan even naar de sportschool te gaan. Het oog wil ook wat. Vanaf de andere kant dan! 

Geen zin in, zeg je? Dan kun je ook gaan voor een Mr. Bean zonnebril die lekker groot is en heerlijk losjes op de neus zit. Zo is er voor elk type mens een zonnebril die, vergeet dat niet, altijd goed staat. Zowel letterlijk als figuurlijk. Laat je daarom niks wij maken, voor iedereen is er een brilletje voor als de zon schijnt, voor als de sneeuw de zon weerkaatst, voor als er scherp licht is, voor als je stijlvol op een party wilt verschijnen, met een wijze blik naar het werk wilt fietsen, je blik wilt richten op de toekomst en in het nu wilt leven, ook als het regent. De zon is er immers altijd. 

Zonnebrillen zijn ervoor om te gebruiken. Iedere dag. En voor kortingscode zonnebrillen ben je bij ons aan het verkeerde adres want korting zit er standaard al op! Kies jouw dagelijkse brilletje of kies er voor ieder seizoen een. Voor iedere week een andere of voor iedere dag een stijlvol exemplaar. Het kan je de kop niet kosten en je waant je iedere dag zo fris en fruitig als het maar kan.