Categorieën
Materiaal
100% gerecycled polyester, rPC
Kunststof
Metaal
Roestvrij Staal
Metaal & Kunststof
100% gerecycled polyester, rPCTG
Kleur Montuur
Crème
Beige
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Multicolor
Oranje
Paars
Rood
Roze
Transparant
Wit
Zilver
Zwart (glanzend)
Zwart (mat)
Breedte (cm)
12
12.5
13
13.5
14
14.5
15
15.5
16
16.5
Hoogte (cm)
3
3.5
4
4.5
5
5.5
6
6.5
7
UV-bescherming
100% UV-bescherming, categorie 3
100% UV-bescherming, categorie 2
100% UV-bescherming, categorie 1
Nee
Geslacht
Heren & Dames
Heren
Dames

323 products

Zonnebril Dames

Ken je dat? Uren sta je voor je garderobekast te dralen. De stapel kleding op je bed wordt steeds hoger, rondom allemaal sneakers, pumps, laarzen, instappers. Mijn hemel, wat een keuze. Rok, jurk, broek, jumpsuit. Trui of hoodie, sjaaltje of niet? Je kunt niet kiezen. Toch is de oplossing juist: keuzes maken. Ontspullen dus. Ouwe troep gooi je weg als het stuk is. De voor jou ouwe troep die niet kapot is, kan nog een tweede kans krijgen bij een ander. Dus denk aan de Kringloop of het Leger des heils. Wel even van tevoren wassen hè. En een beetje verstelwerk kan ook geen kwaad. Uiteindelijk heb je weer een frisse kledingkast waar je iedere ochtend een heldere keuze uit kunt maken voor je daily outfit. Ontbreekt er dan nog iets? Zekers! Een fraai accessoire zoals de zonnebril. Lastig kiezen welke? Welnee. Daar helpen wij je wel mee op weg.

☼ BENUT ONZE VRIENDENKORTING ☼ | 2 zonnebrillen 5% korting | 3 zonnebrillen 7,5% korting | 4 zonnebrillen 10% korting | 5 zonnebrillen 12,5% korting | 6 of meer zonnebrillen 15% korting.

Laden...
ECO label
Nieuw
NDL6865var
As low as As low as
ECO label
Nieuw
NDL6861var
As low as As low as
ECO label
NDL5532var
As low as As low as
ECO label
NDL6850var
As low as As low as
ECO label
NDL6845var
As low as As low as
Qty banner
ECO label
NDL6841var
As low as As low as
ECO label
NDL6837var
As low as As low as
ECO label
NDL6833var
As low as As low as
ECO label
NDL6829var
As low as As low as
ECO label
NDL8159var
As low as As low as
ECO label
NDL8165var
As low as As low as
Qty banner
ECO label
NDL6805var
As low as As low as
ECO label
NDL6798var
As low as As low as
ECO label
NDL6825var
As low as As low as
ECO label
NDL6821var
As low as As low as
ECO label
NDL8162var
As low as As low as
ECO label
NDL6814var
As low as As low as
ECO label
NDL6811var
As low as As low as
ECO label
NDL6802var
As low as As low as
ECO label
NDL8152var
As low as As low as
Qty banner
ECO label
NDL8137var
As low as As low as
ECO label
NDL8105var
As low as As low as
ECO label
NDL5673var
As low as As low as
ECO label
NDL5682var
As low as As low as

Ronde zonnebril dames

We beginnen met een hemels voorbeeld. Halleluja, wat een bril! Met deze zonnebril met zwarte ronde glazen steel je werkelijk de show zonder op het toneel of de kansel te hoeven staan. Een tijdloos brilletje dat laat zien dat jij weet hoe de wereld in elkaar steekt. Echt een topper. 

Dat gaat ook op voor de Superlatief. Een fraaie bril met ronde glazen en een subtiel montuur. Deze overschreeuwt zichzelf niet, maar toont wel in één keer grote klasse. De kleur van de glazen doet de rest. Net niet te donker. We zeiden al; subtiel kunnen we ook zijn met onze brillen. De designers weten hoe ze dat voor elkaar moet breien. 

Nou heb je rond en rond, maar bij de bloody hemorrhoids is geen sprake van enige subtiliteit. Deze is letterlijk in your face. Een zonnebril met een keigoed rond montuur in een treffende warme kleur rood met glazen die passen als een stoel bij een tafel. Als je tenminste nog comfortabel kunt zitten. Kussentje doet wonderen. Zo hebben we er overigens meer. Het is aan jou of je een beetje lef hebt of dat je je bescheidener opstelt. Het kan overigens iedere dag anders zijn, dus schroom niet om meerdere zonnebrillen in je kast te hebben, zodat je dagelijks een keuze kunt maken. Kiezen is immers makkelijker dan je denkt. Kwestie van doen!  

Grote zonnebril dames

Grote zonnebrillen zijn een hit. Niet om je gezicht achter te verbergen, maar omdat het toch wel een beetje lef laat zien. Alle bescheidenheid gaat immers aan de kant. Het past helemaal in het modebeeld en je weet wat je op je neus hebt. Met een paar stevige pootjes blijft zo’n fors exemplaar prima achter de oren hangen. Voorbeelden? De Waikiki is een tropische verrassing in een zwart montuur. Neemt aardig wat plaats in en daarom is deze zonnebril zo fantastisch. Houdt ieder zonnestraaltje op afstand. Going commando doet hetzelfde, maar dan net weer even anders. Een appetijtelijke zonnebril waarmee je goede sier maakt. Je hoeft er geen spierballen voor te tonen. Met deze bril op de neus straal je als vanzelf al een flinke portie power uit. 

De laurierstaaf heeft geen vleugels, maar is wel hemels te noemen. Je waant je een (b)engeltje met deze zonnebril op je neus. Waar de naam laurierstaaf vandaan komt, dat weten we niet meer zo goed. Bedacht op een onbewaakt ogenblik en sommige namen ‘bekken gewoon lekker’. Die laat je dan staan. 

Over hemelse vleugels gesproken, daar past de grote zwarte kitten zonnebril ook prima bij. Die vleugels geven direct een vleugje sixties mee. Toen waren die brillen met vleugels een hit en dat is eigenlijk nooit weggeweest. Af en toe een hoofddoek toegevoegd die je onder de kin vastknoopt en je bent helemaal gekleed naar de trend van nu. Wat je ook maar aantrekt, als je die bril en doek maar op en om de snoet hebt zitten. 

Zwarte zonnebril dames

Het is algemeen bekend dat de zwarte coltrui intelligentie uitstraalt. Steve Jobs was er fan van en in de jaren zestig deden schrijvers en filosofen Simone de Beauvoir en Jean-Paul Sarte niet anders dan hun zwarte colletje tonen. Het kreeg veel navolging. Zwart is dé kleur als je sophisticated en geleerd voor de dag wilt komen. Nog altijd. Zelfs de ‘little black dress’, het jurkje dat je natuurlijk altijd in je kast moet hebben hangen voor die speciale momenten, straalt klasse uit. 

Dan mag een zwarte zonnebril natuurlijk niet ontbreken. Die zet je op als je uitgelezen, uitgestudeerd, en uitgefilosofeerd bent. Chop chop, lekker naar buiten. Frisse lucht, gedachten op nul en bril op je neus. Genieten maar. Van de wereld om je heen en de kennis in je hoofd. Maar op dat moment doe je even niets met al die kennis, laissez-faire is wat de scepter zwaait. Zelfs met een zwarte col onder de kin.  

De Peter Pan of de Mahatma Ghandi zijn beide zonnebrillen met een zwart montuur, maar totaal verschillend van snit en uitstraling. Zo kun je eindeloos variëren. Kiezen? Welnee joh, je kunt er geen financiële buil aan vallen als je ze beide aanschaft, maar daarover later meer. In ieder geval moet je weten dat een zwarte zonnebril, net zoals die zwarte coltrui en dat zwarte jurkje, een must have is in je garderobe. Niet zonder zwarte zonnebril. Of dat nu de Maxima III of de Ibiza black is. Zoek dat maar op! 

Rechthoekige zonnebril dames

Nog even over een variant die we niet ongenoemd mogen laten. We willen je namelijk graag attenderen op rechthoekige zonnebrillen omdat ze zo fraai zijn. Ze geven heus geen hoekig perspectief. Je blijft je flexibele zelf. Ze ogen gewoon bijzonder en geven een zeker cachet. En een beetje streng, maar da’s niet erg toch? Soms moet je dat zijn in het leven. Bewaak je grenzen, geef ze aan en laat niemand je vertellen hoe het moet. Dat weet je zelf maar al te goed. Zie; daarom draag je zo’n rechthoekige bril. De square is daar een goed voorbeeld van. De strengheid wordt door de kleur rood flink verzacht. Hoezo creatief en flexibel!  Gaat ook op voor de ‘luifel’ en de ‘zilverui’. Ook al zou je dat bij die laatste qua naamgeving niet verwachten. Iets m