013-7620422
VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €9,95 2 ZONNEBRILLEN €18,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €7,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

De Giraffe

De Giraffe is zeker een vreemde eend in de bijt in het dierenrijk. Met zijn lange nek, paarse tong en stelten van benen noemen de overige dieren van de savanne hem een gekkie. Als hij bij de plaatselijke drinkplaats aankomt hoor je de zebra's zich verslikken in hun slokje water. Om de giraffe toch een hart onder de riem te steken, en omdat wij van Cheapass Zonnebrillen tegen pesten zijn, hebben wij het mooiste aspect terug laten komen in een zonnebril. “Zijn vlekken, die zijn het mooist,” zei onze stagiair Koen. En zo geschiedde het: een zonnebril met giraffevlekken.

Niet in voorraad

€ 9,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Vr 10:00 tot 17:30

30 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

"It's lonely at the top! Daarom ga ik op vrijdagmiddag graag een praatje maken bij de lokale drinkplaats. Even afkoelen na zo'n lange zomerse week in die dorre steppe. Kom ik daar aan, wat denk je, alleen maar paupers. Van die zwetende zebra's... Pfff, geen enkel instinct voor etiquette: ze kakken op de oever, ze slurpen oorverdovend en praten enkel over seks. Wat een ellende zeg. Nou, op deze drinkplaats levelled het niet, ik ga het een plas verderop zoeken. Adieu!"


Bijsluiter

UV-bescherming 100% UV-bescherming, categorie 3
Geslacht Heren & Dames
Lengte pootje 14,3 cm
Kleur Lens Bruin
Kleur Montuur Multicolor
Lens Type Normaal
Materiaal Kunststof
Hoogte 5,2 cm
Breedte 13,7 cm

Broertjes & zusjes zonnebrillen:

Black Berry Black Berry

Black Berry

€ 9,95
De Kiwi De Kiwi

De Kiwi

€ 9,95
Flynn Leopard Flynn Leopard

Flynn Leopard

€ 9,95
Perfect Fit Perfect Fit

Perfect Fit

€ 9,95