Metaal
Metaal & Kunststof
Blauw
Bruin
Grijs
Zwart (glanzend)
Zwart (mat)
Normaal
Gespiegeld
Normaal, 100% gerecycled rPMMA-L
14
14.5
4.5
5
100% UV-bescherming, categorie 3
100% UV-bescherming, categorie 2

8 products

Clubmaster Zonnebrillen

Ben jij het beu een muurbloempje te zijn? Dat snappen wij heel goed. Vol trots presenteren wij daarom onze Clubmaster collectie. Met de eigenzinnige Clubmaster zonnebrillen maak jij de transformatie van rups naar vlinder, simpelweg door deze krachtige zonnebril op je neus te schuiven. Een zonnebril voor de artistiekelingen onder ons. Clubmasters zijn groot gemaakt door de kunstenaars en de acteurs, maar nu zijn het met name de dance liefhebbers die deze Clubmaster omarmen. Doe jij mee met dat feestje?

☼ BENUT ONZE VRIENDENKORTING ☼ | 2 zonnebrillen 5% korting | 3 zonnebrillen 7,5% korting | 4 zonnebrillen 10% korting | 5 zonnebrillen 12,5% korting | 6 of meer zonnebrillen 15% korting.

Laden...
Clubmaster Pisang Ambon
As low as As low as
Clubmaster Silver
As low as As low as
Clubmaster Black Matte
As low as As low as
The New Black Clubmaster
As low as As low as
The New Clubmaster Blue
As low as As low as
Clubmaster New Black Matte
As low as As low as
ECO label
Double Trouble
As low as As low as
The New Clubmaster Exclusive
As low as As low as

Clubmaster zonnebril

Hoewel de Clubmaster zonnebril ook zo’n heerlijk jaren tachtig vibe heeft, net als de pilotenbril en de wayfarer, komt deze populaire bril toch echt uit de ‘50’s. Kenmerkend aan deze extravagante zonnebrillen is de iconische browline stijl, oftewel die extra dikke rand aan het bovenste gedeelte die aan wenkbrauwen doen denken, zoals de naam van die stijl ook al aangeeft. Het Clubmaster model heeft daardoor ook een wat intellectuele look, die de bril overigens niet minder stoer maakt; want nerd is the new cool, toch? Clubmaster zonnebrillen zijn dan ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Waarom zou je dat ook willen trouwens. Maar misschien is deze iconische zonnebril nog wel het meest op zijn plek in een dampende, stampende club. De naam clubmaster zegt het namelijk al: je bent simpelweg de koning of koningin van de discotheek als je deze swingende zonnebril draagt. Het klinkt misschien allemaal te mooi om waar te zijn, maar eenmaal een clubmaster op je neus voel je dat er iets bijzonders gebeurt. Je krijgt vertrouwen in jezelf, je danst als Mick Jagger en dat allemaal door de hippe Clubmaster.  Of je nu houdt van clubmaster zonnebrillen met of zonder spiegelglazen, we have got you covered. Elk jaar doet onze ontwerper zijn uiterste best om jullie rond te laten lopen met de hipste goedkope clubmasters van Nederland en België. Wat zeggen we? Ter wereld! Of je nu op zoek bent naar een basic zwarte clubmaster of juist naar een clubmaster zonnebril die zo uit de modebladen lijkt te komen. Je vindt ze in de Clubmaster collectie van Cheapass Zonnebrillen. Met altijd meer dan 25 goedkope clubmasters in de collectie zul je balen dat je van onze Lieve Heer maar één neus hebt gekregen.

Clubmaster zonnebril kopen bij Cheapasszonnebrillen.nl

Wil jij de dansvloer onveilig maken in de club of helemaal uit je dak gaan op een wazig festival met zo’n hippe Clubmaster zonnebril op je snufferd? Dan bestel je er eenvoudig eentje bij Cheapass Zonnebrillen. Gewoon vanuit je luie stoel, bank, bed of zelfs vanaf de plee als je Dumpert of Insta hebt uitgespeeld. Wanneer je een Clubmaster zonnebril aanschaft bij Cheapass Zonnebrillen hoef je bovendien niet eens thuis te zijn om je zonnebril aan te nemen, want hij past gewoon door de brievenbus. Is er een probleem dan kun je bovendien altijd contact opnemen met de lieve mensen van onze klantenservice.

Wil je je zonnebrillen collectie nog wat verder uitbreiden? Kijk dan ook eens bij onze andere zonnebrillen zoals de wayfarer zonnebrillen, piloten zonnebrillen, zonnebrillen met spiegelglazen, ronde zonnebrillen en festival zonnebrillen. Ben je chaotische, vergeetachtig of een tikkie onhandig? Doe er dan direct een van onze brillenkoordjes bij. 

Koop je meerdere zonnebrillen tegelijk dan wordt zonnebrillen online kopen nog goedkoper! Je kunt dan namelijk gebruik maken van onze vriendelijke vriendenkorting; 2 zonnebrillen met 5% korting, 3 zonnebrillen met 7,5% korting, 4 zonnebrillen met 10% korting, 5 zonnebrillen met 12,5% korting en vanaf 6 zonnebrillen met 15% korting. Hier hoef je verder helemaal niks voor te doen, want de korting wordt automatisch verrekend bij de kassa. Of profiteer van de pareltjes van zonnebrillen uit onze Cheap Cheap collectie. Voor welke clubmaster zonnebril jij ook kiest, Cheapass Zonnebrillen wenst je veel zonnige dagen toe!

Laden...