013-7620422
VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €9,95 2 ZONNEBRILLEN €18,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €7,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Black Wayfarer

Hier is hij dan: De Black Wayfarer. Het best verkochte model in de geschiedenis van de zonnebril. Een tijdloos montuur met zijn karakteristieke zilveren accenten in de hoeken. Hij stamt uit de jaren '50 en is populair gemaakt in de jaren '80 door de film 'The Blues Brothers'. Later werd de zwarte Wayfarer gedragen door niemand minder dan Michael Jackson, maar tegenwoordig ook door Mary-Kate Olsen, Katy Perry en Madonna. De zwarte wayfarer is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en een must-have voor in je collectie. Deze bril in het zwart biedt 100% UV-bescherming.

Besteld voor 17:00 GMT +1 = Wordt vandaag verzonden

€ 4,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Vr 10:00 tot 17:30

30 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

Black Wayfarer

Vadertje Drees had het allemaal leuk bedacht, zo net na de tweede Wereldoorlog: "ik verschaf eenieder een deugdzaam sociaal vangnet voor op den oude dag. Na zijn 65e levensjaren hoeft Jan Klomp nimmer meer arbeid te verrichten, opdat hij genieten kan van zijn rust, kinderen, kleinkinderen en automatische treinlokomotiefjes." Onze Vader heeft een dikke vinger in de (gorte)pap in een gek fenomeen: hangouderen. Zij trekken van Drees. Hoestend, zuipend, rochelend, luidkeels klagend en te obstinaat om aan de kant te gaan voor ons, de AOW-betaler. "En ze lopen ook altijd maar met van die donkere zonnebrillen op. Je kunt ze geen eens meer recht in de ogen kijken!" Zwijg aso oudje, in je jongere jaren had je een vetkuif en een transitorradio, wij dragen gewoon een zwarte Wayfarer.

Bijsluiter

UV-bescherming 100% UV-bescherming, categorie 3
Geslacht Heren & Dames
Lengte pootje 14,3 cm
Kleur Lens Smoke
Kleur Montuur Zwart (glanzend)
Lens Type Normaal
Materiaal Kunststof
Hoogte 4,5 cm
Breedte 14,5 cm

Broertjes & zusjes zonnebrillen: