Kruiwagen

Ronde brillen

Ronde Zonnebril

De ronde zonnebril. Wat zullen we daar eens over zeggen? Dat het ‘rondje’ een topper is, dat het een symbool is voor het oneindige, dat het in de kroeg iedereen vrolijk stemt en dat het in tweevoud een bril vormt die een tijdloze trend vormt. Zou dat niet kunnen? Heus wel. Vroeger was het wat, en nu is het weer wat!

Vroeger had je een fondsbrilletje als je zo’n bril met ronde glazen op je neus droeg. Niet echt een statussymbool, maar meer een bril waar menigeen zijn neus voor ophaalde. Je zou willen dat je er nog eentje had om er zonnebrilglazen in te kunnen zetten. Niet nodig! Cheapasszonnebrillen.nl biedt het bekende brilletje in alle mogelijke formaten als zonnebril aan. Wie daar z’n neus voor ophaalt is niet goed bij de tijd. 

Met een ronde zonnebril ben je momenteel helemaal de man of vrouw die weet hoe hij of zij de show moet stelen. Een ronde zonnebril biedt nog altijd cachet. Zoek dat maar op! Welke outfit je hier ook maar bij draagt en of je nu wel of niet op John Lennon wil lijken, met deze bril zit je altijd gebakken. Zeker als de zon er een paar graden bij opgooit. 

☼ BENUT ONZE STAPELKORTING ☼ | 1 zonnebril €10,95 | 2 zonnebrillen €20,- | elke volgende zonnebril €8,- | Meer uitleg op deze pagina.

Huidige filters
Materiaal: 100% gerecycled polyester, rPCTG

Items 1 tot 30 van 30

Van hoog naar laag sorteren
 1. The Iceman
  € 10,95
 2. NEW Silver
  € 10,95
 3. Daarom
  € 10,95
 4. Neusmijter
  € 6,95
 5. Tetris
  € 10,95
 6. Pizza Diavola
  € 10,95
 7. Doppertjes
  € 10,95
 8. The Anchor
  € 6,95
 9. Pyromaantje
  € 6,95
 10. Slappe zak
  € 10,95
 11. Goeie bak!
  € 10,95
 12. Vermomd
  € 10,95
 13. Tjongejonge
  € 10,95
 14. Natiform
  € 10,95
 15. Kakapo
  € 10,95

Items 1 tot 30 van 30

Van hoog naar laag sorteren

Ronde zonnebril dames

Even een beeld schetsen. Rode jumpsuit, witte sneakers, het haar in een knot en dan zo’n kekke ronde zonnebril op de snoet. Need we say more. Dit is echt modemagazinewaardig. Of dat woord nu bestaat of niet. Zo zien wij dat en zo is het ook. Je kunt natuurlijk ook nog andere outfits uitproberen en daar een fantastisch rebelse ronde zonnebril bij uitzoeken. Bijvoorbeeld de transparante uil (denk om je nek) of de horny hortensia (denk om meer dan je nek). Waarom de toevoeging hortensia? Dat bekt gewoon lekker. Klinkt dat te plat, dan kunnen we ook zeggen dat we goed zijn in allitereren, snap je. 

Ronde zonnebril heren

Nu we toch taal technisch lekker bezig zijn, noemen we hier ook maar gemakshalve de assertieve albatros. Jaja, alliteratie, maar er is meer. Ken je het gedicht De Albatros van de negentiende eeuwse Franse dichter Charles Baudelaire? Nee? Jammer, want dan konden we hier nog even intellectueel op doorgaan. In ieder geval misstaat een dichter een ronde zonnebril niet. Jou ook niet trouwens, en daar hoef je het gedicht niet voor te kennen. 

Zonnebril ronde glazen

In alle gevallen biedt de zonnebril met ronde glazen een fantastische uitstraling en past deze vormgeving bij iedereen die een woordje meepraten wil. We zijn immers op de talige toer. Check de: scheve schaats, rossige roodborst of black berry. Allemaal ‘geweldig goede’ titels van zonnebrillen met ronde glazen die niet te weerstaan zijn. Je krijgt er de juiste look door en hoeft daar nauwelijks nog verder iets voor te doen. Gewoon die zonnebril op je neus zetten. 

Ronde zonnebril spiegelglazen

Je valt ermee op, je valt ermee aan. Met zo’n zonnebril met spiegelglazen. Altijd een sterke look, want niemand kan zijn ogen nog van je afhouden. Weerkaatsing ten top. Voorbijgangers zijn blown away als ze jou aan zien komen lopen. Onweerstaanbaar en met de juiste looks. Spiegeltje, spiegeltje…  Jij toch zeker! Vooral met zo’n pilotenbril die iedereen van veraf tegemoet schittert. One day I’ll fly away!

Ronde zonnebril kopen bij Cheapasszonnebrillen.nl

Wil jij ook zo’n verpletterende indruk maken, jezelf een rondje cadeau doen of de John Lennon look weer in het straatbeeld invoeren? Dan ga je voor een ronde zonnebril die je met een druk op de knop aanschaft bij Cheapass Zonnebrillen. Altijd scherp geprijsd, altijd staffelkorting, altijd goed af te ronden.