Mini Cart

Retouren

Gelukkig komt het niet vaak voor dat onze producten defecten vertonen. Dit komt omdat we alle producten voor verzending grondig controleren en goed verpakt verzenden. Mocht je product bij aankomst toch aantoonbaar defect zijn? Dan zullen wij hier uiteraard de juiste service verlenen. Zorg er dan wel voor dat het product ongebruikt is en op het defect na in nieuwstaat verkeert.

Wij hanteren een ruime bedenktermijn van 14 dagen na aankoop. Je kan zonder opgaaf van reden het product retourneren nar onderstaand adres. Let er hier wel op dat de producten ongedragen en in de originele verpakking moeten worden geretourneerd.

The Darlings e-Commerce
t.a.v. Retouren
Hallenweg 3
5615 PP Eindhoven 

Zodra de retourbestelling ontvangen is, storten wij het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen terug op je rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Let er wel op dat de zonnebrillen ongedragen en in de originele verpakking moeten worden geretourneerd. 

Heb je nog verdere vragen omtrent het herroepingsrecht? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen of vul ons contactformulier in.