VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €8,95 2 ZONNEBRILLEN €16,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €6,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Pink Pineapple

“Ik draag alleen maar roze,” zegt Maaike. Dat staat me gewoon veel beter. Ik hoop dat als ik ook alleen maar roze eet dat ik dan uiteindelijk een knalroze huid krijg. Zo roze en zo zacht als een varkentje. Het klinkt misschien een beetje raar maar ik noem het liever authentiek. Dat is veel vriendelijker.” Deze zonnebril biedt 100% UV-bescherming.

Vandaag voor 17.00 besteld = Vandaag verzonden!

€ 8,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Vr 10:00 tot 17:30

14 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

Nu worden wij op de klantenservice wel vaker geconfronteerd met gekke verhalen. Deze teksten hoeven we ook niet zelf te schrijven, we hoeven er alleen maar op te wachten. Maaike mailt regelmatig over onze roze producten en schroomt zich niet om over haar persoonlijke avonturen te vertellen. We zullen een mailtje erbij pakken:

"Lieve jongens van Cheapass, Ik heb de Pink Pineapple ontvangen, hij was er wel snel zoals en beloofd en dus op tijd voor mijn weekend! We kennen nu elkaar een tijdje, dus ik denk dat ik het best wel kan vertellen tegen jullie. Ik ben al een tijdje op zoek naar een levenspartner. Dat valt niet mee, maar in de tussentijd vermaak ik mij prima. Zo ging ik dit weekend naar Mud Masters Ede onder het mom van redactiefotograaf van de Edese Post. Nou, nou, nou! Jullie weten dat ik van varkentjes houd, maar dit ben ik nog veel leuker gaan vinden! Drie best wel knappe mannen die op onbedoeld erotische wijze elkaar gingen bekleien hihi. Ik heb een tip: jullie moeten volgend jaar jullie fotoshoot gaan houden op de Mud Masters. Dan kom ik ook. Groetjes Maaike"

We mailen nog af en toe, maar hebben toch het gevoel dat het van één kant komt.


Mud Masters Ede

Bijsluiter

UV-bescherming100% UV-bescherming, categorie 3
GeslachtDames
Lengte pootje13,9 cm
Kleur LensRoze
Kleur MontuurGoud
Lens TypeGespiegeld
MateriaalMetaal
Hoogte5 cm
Breedte12 cm

De broertjes & zusjes zonnebrillen: