VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €8,95 2 ZONNEBRILLEN €16,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €6,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Het is bewezen: mannen met een pilotenbril zijn hot!

20-06-2017, 's-Hertogenbosch

Dat een zonnebril garant staat voor een stukje glamour en mysterie wisten we natuurlijk al. Bovendien zorgt een zonnebril voor een instant-symmetrisch gezicht en doet de gulden snede zodoende direct haar werk. Gulden snede = aantrekkingskracht. Als de Griekse wijsgeer Euclides het zegt, dan is het zo. Voor de twijfelaars onder ons, zie hier het bewijs.

Maar hoe scoort een man met zonnebril nu eigenlijk écht bij de vrouwen? En welke bril vinden de vrouwen het meest sexy? De lentekriebels zijn tenslotte reeds in volle gang en een zwoele zomer staat voor de deur. Wellicht gevolgd door een nog zwoelere nazomer; met de huidige klimaatveranderingen weet je het niet. Kortom, volop kansen voor zinderende romantiek.

Nu is Cheapass Zonnebrillen de flauwste niet en helpen we mannelijk Nederland graag een handje met het veroveren van een nieuwe zomerliefde. Aldus stelden we onszelf op een lentemiddag de gewichtige vraag: “zijn mannen met zonnebril aantrekkelijker voor vrouwen dan mannen zonder zonnebril?” en zo ja, “welke zonnebril scoort dan het beste?”. Ons team ging terstond aan de slag en had binnen no time een heus onderzoek opgezet.

We gingen de straat op en lieten een flinke selectie mooie, jonge vrouwen het mannelijk schoon keuren. Een schaal van 1 tot 10, je kent het wel. Ze beoordeelden mannen met én zonder zonnebril. En zoals we weten, vrouwen oordelen graag. De resultaten logen er dan ook niet om. De mannen zonder zonnebril werden significant minder aantrekkelijk gevonden dan de mannen met zonnebril. Welke zonnebril de heren droegen maakte hierbij een aanzienlijk verschil. Zo scoorden de heren met een pilotenbril by far het hoogst, gevolgd door de Clubmaster en de Wayfarer.  

Dus heren, als jullie deze zomer het jachtseizoen openen: weet welke zonnebril je kiest voor een à la minute sexy voorkomen. De pilotenbril is een bijna 100% zekere slam dunk voor je nieuwe verovering. May the odds be ever in your favor.

Oh. En dat zonnebrillen je ogen beschermen tegen UV-straling en zodoende staar en andere narigheid voorkomen is natuurlijk mooi meegenomen. 


Mannen vinden vrouwen met een pilotenbril aantrekkelijker

Het volledige onderzoek kun je hier lezen.