VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €9,95 2 ZONNEBRILLEN €18,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €7,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Laminaat = Zaad Bessenjenever

“Op laminaat gelagerde bessenjenever is gewoon zonde van het geld,” aldus Piet van den Bergh van Slagerij Piet van den Bergh. “Na het slachten van een kreupele koe neem ik altijd een glaasje bessenjenever zodat het een goede reis krijgt naar de hemel. Dat is een oud Chinees gebruik en dat gaat al jaren goed dus waarom zou ik veranderen. We dwalen af, bessenjenever gelagerd op laminaat is gewoon zonde van het geld, ik heb er nog nooit iets van gevoeld, ja in mijn portemonnee wel als ik die moet afrekenen.” Deze zonnebril biedt 100% UV bescherming en is gemaakt van 100% gerecycled plastic en wat metalen delen.

Niet in voorraad

€ 9,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Vr 10:00 tot 17:30

30 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

Nee, neem dan onze Bets. Altijd al een eigenheimer geweest. Laminaat op de vloer? "Pfrfffrfr" was het antwoord toen de beste man van de laminaatshop vroeg om hoeveel m2 het ging. "Laminaat is gewoon bedoeld als afscheidingsmiddel van de straat en de tuin. Dat jullie soort mens dat nou hebben geupsaled als vloerbedekking moeten jullie zelf weten. Ge maakt mij de pis niet lauw!"

Laminaat oma

Bijsluiter

UV-bescherming 100% UV-bescherming, categorie 3
Geslacht Heren & Dames
Lengte pootje 13,8 cm
Kleur Lens Blauw
Kleur Montuur Bruin
Lens Type Gespiegeld
Materiaal Kunststof
Hoogte 5 cm
Breedte 13,5 cm