013-7620422
VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €9,95 2 ZONNEBRILLEN €18,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €7,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Hout = Stout Dark Red

"Durven die mensen allemaal wel, al het eten van de reuze panda opmaken met hun bamboo zonnebrillen! Schamen moeten ze zich! En dan nog niet te denken aan de wooden sunglasses waar stiekem toch best veel hardhout (niet FSC gekeurd!) voor gekapt dient te worden!" Tja, wij schrokken er ook van, zo hadden we onze Sjannie van de receptie nog nooit gezien. Het gerucht gaat dat ze zelfs uit haar panty is gescheurd van nijd. Gelukkig verkopen wij van Cheapass Zonnebrillen wel de ecologisch verantwoorde variant, namelijk van gerecycled plastic. Deze zonnebril biedt 100% UV-bescherming.

Niet in voorraad

€ 7,95

Normale prijs: € 8,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Vr 10:00 tot 17:30

30 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

Hout = Stout Dark Red

"Brwhaaaa." Bij Waku Waku leerde de jeugd van de vorige generatie al wat dat betekent: een reuzepanda met een goed gevulde maag. Zijn persoonlijke habitat is gelukkig dankzij interventie van David nog niet ten prooi gevallen aan wooden sunglasses producenten. En omdat ons hele team het beste voort heeft met deze guitige schepsels houden wij onze handen er vanaf. Kijk 'm nou eens recht in z'n snoet aan.

Bijsluiter

UV-bescherming 100% UV-bescherming, categorie 3
Geslacht Heren & Dames
Lengte pootje 14,3 cm
Kleur Lens Rood
Kleur Montuur Rood
Lens Type Normaal
Materiaal Kunststof
Hoogte 5 cm
Breedte 14,5 cm

Broertjes & zusjes zonnebrillen: