VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €8,95 2 ZONNEBRILLEN €16,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €6,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Cancún

De zangeres zonder naam heeft er tijdens de pubertijd van onze ouders een knoeperd van een lied over geschreven: Mexico. Voor een ieder die niet bekend is met het lied, YouTube is je beste vriend. Speakers vol open, het is een echte inhaker van jewelste! Wij voorspellen dat deze hippe zonnebril dé hit wordt in 2016 onder de festivalgangers. En dan hoef je niet per se op een Mexicaans festival te zijn, in de modder in Nederland mag ook, als je dan maar wel een beetje denkt aan De Zangeres zonder naam. Waarom? Op dit nummer hebben je papa en mama waarschijnlijk voor het eerst een dronkenschap gedeeld. Dus theoretisch gezien was jij er helemaal niet zonder dit nummer. Deze zonnebril biedt 100% UV-bescherming.

Niet in voorraad

€ 8,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Za 10:00 tot 17:30

14 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

Cancún

Op het strand van Cancún zijn hippe mensen dagelijks dronken, met alle gevolgen van dien! Nou hadden de meeste ouders vroeger geen geld voor verre reizen. Resultaat: twee kaartjes gekocht voor Tiener Toer en samen gezellig in je hippiepak door de modder rollen. War is over!

Bijsluiter

UV-bescherming 100% UV-bescherming, categorie 3
Geslacht Heren
Lengte pootje 13,3 cm
Kleur Lens Groen
Kleur Montuur Multicolor
Lens Type Gespiegeld
Materiaal Metaal & Kunststof
Hoogte 5 cm
Breedte 14 cm

De broertjes & zusjes zonnebrillen: