VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €8,95 2 ZONNEBRILLEN €16,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €6,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Dazzling

Natuurlijk ben jij het mooiste meisje in de kroeg. Daarover is geen discussie te voeren en dat willen we ook helemaal niet. Wat we wel willen is je nóg mooier maken. We weten het, het is onbegonnen werk. Omdat wij van Cheapass Zonnebrillen nu eenmaal van een hoge lat houden hebben we toch een poging gewaagd. Én niet zonder succes, laten we eerlijk tegen elkaar blijven, want dat is nu eenmaal het belangrijkste in een relatie. Dat 2016 jouw jaar wordt is duidelijk. Dat deze zonnebril daaraan bijdraagt is dat eigenlijk ook. Speciaal voor jou met alle liefde gemaakt, want liefde kost niets. Deze zonnebril biedt 100% UV-bescherming.

Niet in voorraad

€ 8,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Za 10:00 tot 17:30

14 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

Dazzling

Bij sommge menspersonen is het onbegonnen werk om er ook maar iets van te maken. Ongeacht de hoeveelheid muntjes die je er tegenaan gooit. Gelukkig is dat bij jou niet aan de orde: € 7,95 en je bent klaar! Niets dan liefde!

Bijsluiter

UV-bescherming 100% UV-bescherming, categorie 3
Geslacht Dames
Lengte pootje 14,3 cm
Kleur Lens Groen
Kleur Montuur Multicolor
Lens Type Gespiegeld
Materiaal Kunststof
Hoogte 5,5 cm
Breedte 14,5 cm

De broertjes & zusjes zonnebrillen: