VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €8,95 2 ZONNEBRILLEN €16,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €6,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

CONTACT

De klantenservice van Cheapasszonnebrilen weet veel over de zonnebrillen die we verkopen. Mocht je een vraag hebben over een zonnebril, je bestelling of een andere vraag dan kun je altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Je kunt ons bereiken via telefoon en e-mail of door onderstaand formulier in te vullen.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@cheapasszonnebrillen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Om ons proces zo efficiënt mogelijk te houden vragen we je wel even de veelgestelde vragen door te nemen.
Heb je geen bevestigingsmail ontvangen van je bestelling? Kijk voor de zekerheid eens in je spambox.

Contactgegevens

Hallenweg 3, 5615 PP, Eindhoven
info(at)cheapasszonnebrillen.nl
+31 (0)13 7620422 (bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17:30)

Retouradres

Cheapass Zonnebrillen
t.a.v. Harold, Chef Retourverwerking
Hallenweg 3a, 5615 PP, Eindhoven

Klantenservice

Mail ons

contactgegevens

* Veplichte velden