013-7620422
VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €9,95 2 ZONNEBRILLEN €18,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €7,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Comfort Leopard Matte

Zo comfortabel als tl-verlichting met daglichtlampen is deze zonnebril. Ja dat is een goede vergelijking. Hoe komt het? Goede vraag. Door de speciale neusbrug zit hij als gegoten. Op eenzame hoogte staat deze zonnebril net als de Mount Everest. It's lonely at the top. Deze zonnebril biedt 100% UV-bescherming.

Besteld voor 17:00 GMT +1 = Wordt vandaag verzonden

€ 9,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Vr 10:00 tot 17:30

30 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

Comfort Leopard Matte

Hans was voor zijn pensioengerechtigde leeftijd succesvol zakenman: "ik begon op mijn 12e al in de handel. Met een zakje perziken ging ik van deur tot deur. Totdat op een dag de kans herrees om op een toplocatie in Oestgeest een eigen zaak te beginnen. De regionale dagbladen noemden mij de groentejuwelier van de Randstad. En ja, van het één kwam het ander. Ans werkte eerst alleen in de weekenden bij mij achter de counter. Met in de ene hand een tropisch stuk fruit, volgens mij was het een papaya, en in de andere hand een zilveren ring werd zij de mijne." Hans ging maar door en door tot zijn 62e. Hij verkocht zijn twee zaken en neemt het er sindsdien volgens Ans nogal van: "waarom opgevouwen als een plofkip naar het Ruhrgebied reizen als je jezelf de luxe kunt permitteren om een betere plaats te bemachtigen?" Lekker comfortabel hoor!

Bijsluiter

UV-bescherming 100% UV-bescherming, categorie 3
Geslacht Heren & Dames
Lengte pootje 13,7 cm
Kleur Lens Bruin
Kleur Montuur Multicolor
Lens Type Normaal
Materiaal Kunststof
Hoogte 4,8 cm
Breedte 14 cm

Broertjes & zusjes zonnebrillen: