013-7620422
VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €9,95 2 ZONNEBRILLEN €18,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €7,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

De Blauwe Aardbei

“Schaarste is nu eenmaal handel, dat is me met de paplepel ingegoten. Sinds een blauwe maandag heb ik dus de blauwe aardbei in het assortiment. Helemaal zelf ontwikkeld. Ik ga hier natuurlijk niet al mijn geheimen zomaar prijs geven,” vervolgt Bert de Bakker van Exotica Fruit Import en export Limited zijn verhaal. "Hans Klok vertelt je na afloop ook niet hoe de trucs gaan. Een klein tipje van de sluier wil ik wel prijsgeven. Gekleurd water en daar moet ik het echt bij laten anders snijd ik mezelf in de vingers." Deze zonnebril biedt 100% UV-bescherming.

Besteld voor 17:00 GMT +1 = Wordt vandaag verzonden

€ 4,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Vr 10:00 tot 17:30

30 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

"Kiek, da's menne bruur. Totaal niks begrepen van innovaties. Stilstand is nu eenmaal achteruutgang. Er moet toch iemand zijn die de familienaam van gerespecteerde fruitentelers hoog houdt? En daarbij zit ie al twee jaar vast voor zogenaamde seksuele intimidatie. Was et zondag, reed ie met de trekker naar Zorgvleugel de Ijsbloem om te gaan likken aan de tenen van dementerende opa'tjes. Ik zie hem niet meer, maar mijn zuster brengt nog wel eens een bakske van m'n blauwe aardbeien naar de PI in Vught" Dit interview is opgenomen in juli 2016. Ondertussen is de broer van Bert overleden aan voedselvergiftiging, waarschijnlijk door de blauwe aardbeien. Het onderzoek loopt nog, maar vooralsnog is Bert geen verdachte en is het Ministerie van Justitie ook niet voornemens met de vinger naar zijn blauwe aardbeien te wijzen.

Een rare aardbeienfamilie

Bijsluiter

UV-bescherming 100% UV-bescherming, categorie 3
Geslacht Heren & Dames
Lengte pootje 13,9 cm
Kleur Lens Blauw
Kleur Montuur Goud
Lens Type Gespiegeld
Materiaal Metaal
Hoogte 4,8 cm
Breedte 12,5 cm

Broertjes & zusjes zonnebrillen: