013-7620422
VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €9,95 2 ZONNEBRILLEN €18,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €7,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Red / Black Wayfarer Met Spiegelglazen

Toch een beetje voor onze Belgische vrienden hebben wij dit model de markt op geslingerd. Toen onze CEO bovenop een ton stond gooide hij zo een haffel van deze zonnebrillen de menigte in. Het marktplein van Leuven was niet meer te houden. Het doet pijn maar het is waar, de Rode Duivels gaan meer succes boeken tijdens WK's dan de Leeuw. Op het veld dan want in de disco scoren de Oranje-spelers weer beter. Wij hebben de foto’s!

Besteld voor 17:00 GMT +1 = Wordt vandaag verzonden

€ 9,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Vr 10:00 tot 17:30

30 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

"Vruger, toen ik nog een klein menneke was, had ons papa da idee da ik een janet waar. Mien liefde ging echter naor de sjaaspatat en dunne hongerklop..., nu zonne vieftig jaar later, hek in leren zien da liefde zich niet enkel bij het wielrennen laat klinken, vandaar dat mien pakske altijd wat raar werd gezien bij dunne tour. Ik heb mien geluk gevonden zo te zien, de rode duivels gaan voor de wereldcup." Jeromeke zit al klaar in zijn 'pekske' op de tribune in Brasilia, vanavond gaat hij lekker Samba-dansen!

Bijsluiter

UV-bescherming 100% UV-bescherming, categorie 3
Geslacht Heren & Dames
Lengte pootje 15,8 cm
Kleur Lens Rood
Kleur Montuur Zwart (glanzend)
Lens Type Gespiegeld
Materiaal Kunststof
Hoogte 4,8 cm
Breedte 14,5 cm