VRIENDENKORTING: 1 ZONNEBRIL €8,95 2 ZONNEBRILLEN €16,- ELKE VOLGENDE ZONNEBRIL €6,- NEXT-DAY DELIVERY NEDERLAND VERZENDKOSTEN WERELDWIJD €1,95

Aviator

Aviator of Silver Star beter bekend als de zo zeldzame zilveren ster aan de hemel. Ach en om maar meteen het bruggetje te gebruiken, wat een hemelse zonnebril. Zilver op zilver, wat een durf. Geen dikmaker want Ton Elias draagt hem ook en die ziet er ook helemaal niet dik uit. Deze Aviator zonnebril biedt 100% UV- bescherming.

Vandaag voor 17.00 besteld = Vandaag verzonden!

€ 8,95

 

Achteraf betalen
Veilig en vertrouwd

Next day delivery
Slechts €1,95 per bestelling

013-7620422
Ma / Vr 10:00 tot 17:30

14 dagen retourrecht
Wel zo fijn

 

 Verzendkosten €1,95
 Achteraf betalen 
 Vrolijke klantenservice
 Vriendenkorting 

Details

Aviator

Dat onze CEO van alle markten thuis is, is oud nieuws. Maar nu krijgen jullie toch een scoopje! Samen met zijn danspartner Emanuel heeft hij binnen de dansscene in het prestigieuze Las Vegas Ballroom Dance Saloon predikaat Silver Star behaald. Een heupworp, een dubbele draai om de as en Tjachovski inside-outside is hij allen meester. Regelmatig krijgen we bij ons op de klantenservice verzoeken, meestal van mannen op zoek naar aandacht, liefde en geld, om gelegenheidspartner te zijn in tal van uithoeken. Niet meer doen jongens, hij heeft daar geen oren naar.

Bijsluiter

UV-bescherming100% UV-bescherming, categorie 3
GeslachtHeren & Dames
Lengte pootjeNee
Kleur LensZilver
Kleur MontuurZilver
Lens TypeGespiegeld
MateriaalMetaal
Hoogte5 cm
Breedte13,5 cm